Παρελθόν δύο από ΓΣΛ Φάρο

Δε θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του ΓΣΛ Φάρου οι Κενι Χολ και Γκάρι Φορμπς στη συνέχεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τους δύο Αμερικανούς, με τον πρώτο γιατί θεωρήθηκε προτιμότερο από τον Θανάση Σκουρτόπουλο να μείνει

ο αντικαταστάτης του, λόγω του τραυματισμού του, Ρόλαντ Σαφτενάαρ, ενώ ο δεύτερος ζήτησε να αποχωρήσει.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Γυμναστικός Λάρισας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους αθλητές Kenny Hall και Gary Forbes. Στην περίπτωση του αθλητή Kenny Hall, ο προπονητής μας επέλεξε την οριστική παραμονή μέχρι το τέλος της περιόδου του Ρόλαντ Σαφτενάαρ, ο οποίος ήρθε με μηνιαίο συμβόλαιο, λόγω του τραυματισμού του Kenny.
Το ιατρικό επιτελείο ολοκλήρωσε ως όφειλε την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του αθλητή Kenny Hall και η ομάδα του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο αθλητής Gary Forbes εκδήλωσε στον προπονητή μας την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα και τη μη χρησιμοποίηση του. Επίσης, αρνήθηκε να λάβει μέρος στις ιατρικές εξετάσεις που συμμετείχαν όλοι οι αθλητές της ομάδας μας. Κατόπιν των παραπάνω, η ομάδα έλυσε το συμβόλαιό του και θα προχωρήσει στην αντικατάστασή του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις