Πλήρωσε ακριβά απουσίες και αστοχία

Πλήρωσε ακριβά η Νίκη τις απουσίες, αλλά κυρίως την τραγική αστοχία από την γραμμή των προσωπικών βολών (13/39) και ηττήθηκε με 72-78 από του Ικάρους Τρικάλων στη Ν. Ιωνία για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα των Τρικάλων βρισκόταν κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ, ενώ κατάφερε να ξεφύγει μέχρι και με 14 πόντους. Η αντεπίθεση της Νίκης Βόλου στα τελευταία τρία λεπτά δεν είχε αποτέλεσμα, παρόλο που μείωσε στους πέντε πόντους 1:33 πριν το τέλος του αγώνα.

 Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και χειροκρότησε την ομάδα παρά την ήττα, καθώς και την ΕΨΑ που σε ακόμη ένα παιχνίδι μοίρασε δωρεάν αναψυκτικά στην παιδική κερκίδα της βολιώτικης ομάδας. Επίσης, συγχαίρει την ομάδα των Τρικάλων για τη δίκαιη νίκη τους και τους διαιτητές για την άψογη διαιτησία.

Στο ημίχρονο του αγώνα βραβεύτηκε, από τον πρόεδρο της Δ.Ε. της Νίκης Βόλου, η ομάδα των Ικάρων για την άνοδο της στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Επίσης βραβεύτηκε ο Γιώργος Φούντας για την πολύχρονη προσφορά του στο μπάσκετ, καθώς και η Γεωργία Μπακόση, υπεύθυνη της ακαδημίας, Fountas Basketball Academy για την συνεργασία με τις ακαδημίες της ομάδας της Νίκης. Την βράβευση έκαναν οι έφοροι των ακαδημιών  Μάνθος Μπάντελης και Δημήτρης Μανώλης.

Επίσης, εγκαινιάστηκε το διαγωνιστικό παιχνίδι “ΕΨΑποντο” στο ημίχρονο του αγώνα. Κανείς από τους 5 φιλάθλους δεν μπόρεσε να ευστοχήσει από το κέντρο του γηπέδου κι έτσι η συνέχεια θα δοθεί στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της βολιώτικης ομάδας

Τα δεκάλεπτα: 20-27, 41-46, 61-68, 72-78

Νίκης Βόλου (Πρέκας – Τύμπας): Διγενής 5(1), Αναγνωστόπουλος 9(1), Καφάσης 5(1), Τσαβές 2, Βλίτσιος 2, Κουτίνας 16, Τσώλης 16(2), Παπακώστας 17(2)
‘Ικαροι Τρικάλων: Φούντας Γ. 29 (3), Φούντας Φ. 11(3), Στάνκοβιτς 5, Αργύρης Κ. 10(2), Μέξης 2, Χατζής 2, Ντούρβας 1, Μπαρμπαρούσης 2, Αργύρης N. 16(2)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις