Το συγκινητικό “ευχαριστώ” του Γιώργου Φούντα στη Νίκη Βόλου

Η βράβευσή του στο ημίχρονο του αγώνα Νίκη Βόλου – Ίκαροι Τρικάλων αλλά και το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα προκάλεσε τον θαυμασμό του Γιώργου Φούντα, πρώτου σκόρερ μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος άσσος της ομάδας των Τρικάλων, ο οποίος έχει προσφέρει πάρα πολλά στο χώρο του μπάσκετ, ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του τους ανθρώπους της Νίκης αναρτώντας μία συγκινητική επιστολή στο προσωπικό του προφίλ στου facebook.

Έγραψε αναλυτικά ο Γιώργος Φούντας:

«Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να σε βραβεύει ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο ιστορικός σύλλογος της Νίκης Βόλου, ο οποίος μέτρα 93 χρόνια ζωής, με χιλιάδες πιστούς οπαδούς και «στρατιώτες» να υπηρετούν και να προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο, όχι μόνο αθλητικό αλλά γενικότερα κοινωνικό.

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους εσάς που βρίσκεστε στο τιμόνι της ομάδας γιατί πραγματικά δίνετε και την ζωή σας γι’ αυτόν τον ιστορικό σύλλογο στις δύσκολες εποχές που περνάμε.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από εμένα για την μέγιστη τιμή που μου κάνατε και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρος της ακαδημίας Τρίκαλα Φούντας Basketball Academy (Φούντας Γεωργιος, Μπακόση Γεωργία, Φούντας Φούλης) για την τιμή και την αναγνώριση της προσπάθειας που κάνουμε για ένα καλύτερο αύριο στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε.

*Πραγματικά αυτό που ζήσαμε σήμερα στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας ήταν φανταστικό. Στο τέλος όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο χειροκρότησε παρά την ήττα της ομάδας του και τους δυο αντιπάλους.

ΜΠΡΑΒΟ!

Σας Ευχαριστώ για όλα

Γιώργος Φούντας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις