«Η Νίκη Βόλου λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο»

Στο ραδιόφωνο του “Βόλος 98.6 FM” και στην εκπομπή “CLASSICO” φιλοξενήθηκε ο Σάκης Κουτίνας, όπου αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής καθώς και στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Φαίακα Κέρκυρας, την Κυριακή (17/12) στις 15:00.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Κουτίνα στον “Βόλος 98.6 FM”:

Για το παιχνίδι της Κυριακής (17/12, 15:00) με αντίπαλο τον Φαίακα Κέρκυρας: “Προερχόμαστε από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και στο παιχνίδι με τον Φαίακα θέλουμε μόνο τη νίκη. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας, δεν θέλω να πω πως κρίνεται η χρονιά γιατί είμαστε στο μέσο του 1ου γύρου ακόμη, όμως επειδή είναι μετρημένες οι ομάδες που είναι ανταγωνιστικές και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα”.

Για τις δύο συνεχόμενες ήττες: “Η ήττα που κάναμε από τους Ίκαρους Τρικάλων μας έχει στοιχίσει γιατί ήταν μία ήττα εκτός προγράμματος. Βέβαια, όταν παίζεις στη Νίκη Βόλου δεν υπάρχουν παιχνίδια που ο στόχος της ομάδας δεν είναι η νίκη. Θέλουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια γιατί ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς, αν και δεν το διατυμπανίζουμε, είναι ο πρωταθλητισμός . Η ήττα που μας “πόνεσε” περισσότερο ήταν αυτή στη Βέροια, όχι τόσο για την ήττα αλλά για την εμφάνισή μας. Αυτό το “μπλακ άουτ” που πάθαμε στο 2ο ημίχρονο στη Βέροια, τόσα χρόνια που παίζω μπάσκετ δεν θυμάμαι να το έχω ξαναζήσει”.

Για την απόφασή του να επιστρέψει στη Νίκη Βόλου και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: “Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου μαζί με τον Δημήτρη Τσιόλκα μου εξήγησαν ότι τα πράγαματα στη Νίκη Βόλου έχουν αλλάξει πάρα πολύ κι έχει γίνει μία σοβαρή δουλειά. Ο στόχος της ομάδας, μου εξήγησαν επίσης, πως είναι για παραπάνω κατηγορία. Αυτό είναι κάτι που μου έδωσε όραμα κι το έλαβα σοβαρά υπόψη για να πάρω την απόφαση να επιστρέψω. Αν καταλάβαινα πως για τη Νίκη ο στόχος είναι ανάμεσα στη Γ’ Εθνική και Τοπικό, δεν θα έπαιρνα την απόφαση να επιστρέψω”.

Για το αν έχουν τηρηθεί οι υποσχέσεις της διοίκησης: “Όλα όσα μου υποσχεθήκανε τηρούνται κι εφαρμόζονται. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί έχω περάσει από πολλές ομάδες και στην αρχή στα λόγια είναι όλα καλά, όμως στην πορεία, συνήθως, μένουν στα λόγια. Στη Νίκη, μέχρι τώρα, όλα όσα είπε στην αρχή η διοίκηση τα έχει κάνει πράξη και με το παραπάνω. Η Νίκη έχει αλλάξει επίπεδο, δεν λειτουργεί στα πλαίσια της Γ’ Εθνικής. Υπάρχουν ομάδες στην κατηγορία που λειτουργούν σε χαμηλό επίπεδο. Η Νίκη Βόλου λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο”.

Για την παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια της ομάδας: “Η παρουσία του κόσμου κρίνεται ικανοποιητική αν και τον στεναχωρήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Όμως, επειδή δεν θέλω να λέω ψέμματα, έχω δει το Κλειστό της Νέας Ιωνίας γεμάτο στο παρελθόν και θα ήθελα πάρα πολύ να δω όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο την Κυριακή (17/12, 15:00)”

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις