Και Ευρωλίγκα η Ακαδημία μπάσκετ της Νίκης

Στις 4/1/2018 τα αγωνιστικά τμήματα μπάσκετ της Νίκης Βόλου (Παιδικό και Μίνι) θα πραγματοποιήσουν εκδρομή στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες ΑΣ Πέρα, Π. Φάληρο και Μίλωνα!.

Δελτίο Τύπου Τμήμα Καλαθοσφαίρισης Νίκης Βόλου

Μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Νότια προάστια της Αθήνας η αποστολή της Νίκης θα ανηφορίσει στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ στο Μαρούσι για να παρακολουθήσει αγώνα της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ Εuroleague μεταξύ Panathinaikos Superfoods Athens VS Anadolu Efes Istanbul.
Την αποστολή στην Αθήνα θα συνοδέψουν ο υπεύθυνος Ακαδημιών Χρήστος Αθανασιάδης, ο προπονητής Ανδρέας Τσιριγωτάκης, οι έφοροι των τμημάτων υποδομής Δημήτρης Μανώλης, Μάνθος Μπάντελης, ο Πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής Χαράλαμπος Τουτουτζόγλου και γονείς-συνοδοί.
Η Νίκη Βόλου μετά τα φιλικά παιχνίδια στα Τρίκαλα και στην Λάρισα με την παρακολούθηση αγώνων Α1 Εθνικής κατηγορίας, όπως και με την συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στην Γ΄ Εθνική και τέλος με την διεξαγωγή του τουρνουά μπάσκετ στην Πορταριά, συνεχίζει την προσπάθεια της για διεύρυνση των (μπασκετικών) εικόνων των παιδιών! Συνεχίζουμε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις