“Μονομαχία” Ανάληψης-Γ.Σ. Αλμυρού στο ΕΑΚ

Η τρίτη μαγνησιώτικη αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής διεξάγεται στο ΕΑΚ Βόλου, όπου στις 20.00 «μονομαχούν» Ανάληψη και ΓΣ Αλμυρού. Το περασμένο Σάββατο οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρώτου τους ροζ φύλλου επί του Φοίβου εκτός έδρας για φέτος και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Ωστόσο σήμερα θα έχουν απουσίες, αφού θα απουσιάσουν ο Νίκος Γαλανάκης για προσωπικούς λόγους και οι Γιάννης Κουτσανεβάκης και Γιάννης Κολτσιδόπουλος. Ο πρώτος είνια άρρωστος και ο δεύτερος τραυματίας.
Οι παίκτες που βρίσκονται υπό τις οδηγίες του Θανάση Φλεβάρη είναι οι παρακάτω: Βαγγέλης Ευαγγελινός, Κώστας Μανωλόπουλος, Γιώργος Ίλτσογλου, Χρήστος Παπαϊωάννου, Κώστας Σταματάκης, Αλέξης Κωλέτσης, Μιχάλης Κλείτσας, Γιάννης Σταματάκης, Γιώργος Μπανάσιος, Βαγγέλης Συλευόπουλος, Δημήτρης Μωυσίδης, Στέφανος Τύμπας, Μάρκος Φάρκωνας, Παρμενίων Αποστόλης.
Στον αντίποδα ο ΓΣ Αλμυρού έχει έναν βαθμό περισσότερο περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Αγριάς BC την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό είναι το δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς για τους «κυανόλευκους», χωρίς όμως να χρειαστεί να βγουν από τα όρια του νομού Μαγνησίας.
Ο Γιάννης Στεργιόπουλος έχει υπό τις οδηγίες του τους: Θεόδωρο Μαμούρα, Γιάννη Ράπτη, Κωνσταντίνο Καλόγηρο, Γιάννη Καραγιώργο, Άλκη Παπαβαΐτση, Λουκά Ποζιόπουλο, Νίκο Μυλωνά, Κώστας Συνάζο, Στέργιο Χατζόπουλο, Βαγγέλη Κοντοστάθη, Θανάση Γώγουλα, Ηλία Βαλαμούτη, Βασίλη Θέο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις