Για το “πέντε στα πέντε” ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στον Ίωνα

Τη δυναμική του έδειξε ο Ολυμπιακός την προηγούμενη αγωνιστική στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος», όταν πέρασε αλώβητος από την έδρα του ΓΣ Βόλου, που θεωρείται εκ των βασικών συνδιεκδικητών του για τον τίτλο. Πλέον καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Ίωνα (σήμερα στις 17.00 στο ΕΑΚ), προκειμένου να παραμείνει μόνος στην πρώτη θέση του ομίλου.

Πάντως σήμερα θα παραταχθούν με δύο απουσίες. Πρόκειται για τον Γιώργο Παρασκευά, που βρίσκεται εκτός Βόλου και τον Νίκο Τσιαπράζη που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού σε αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος και θα υποβληθεί σε εγχείρηση.
Ο προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα παρατάξουν την ακόλουθη σύνθεση: Κώστας Αλεξίου, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Θωμάς Καραγεώργος, Παναγιώτης Παπούλιας, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Αλέξανδρος Βλασταρίδης, Σταμάτης Σκαμάγκας, Δημήτρης Μπόγδανος, και Δημήτρης Καραθάνος.
Στην αντίπερα όχθη ο Ίωνας επικράτησε άνετα της Αγριάς BC και τώρα θα επιδιώξει να πάρει μια ακόμη νίκη, που θα τον φέρει ψηλότερα στη βαθμολογία. Στον αγωνιστικό τομέα επανέρχεται ο Γιάννης Ευθυμίου που αποθεραπεύτηκε.
Οι καλαθοσφαιριστές στους οποίους ποντάρει ο Άγης Τζούμας είναι οι: Κυριάκος Φωτιάδης, Κωνσταντίνος Τέγος, Γιώργος Μπεκρής, Γιάννης Τζικόπουλος, Παναγιώτης Κουμπούνης, Βαλεντίνος Κέτουλας, Λεωνίδας Σοφιανίδης, Δημήτρης Ζέρζης, Μιχάλης Γεωργόπουλος, Στέφανος Φαρμάκης, Θρασύβουλος Φαρμάκης, Κώστας Γρίβας, Νίκος Μαυροφώτης, Χρήστος Βασιλείου και Γιάννης Ευθυμίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις