Με Σπάρτακο στη Λάρισα ο Ολυμπιακός Β. για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Πολύτιμη νίκη σημείωσε η Ανάληψη, η οποία σε παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Α1 ΕΣΚΑΘ επικράτησε με 74-70 της ΑΕΒΔ.
Οι «κυανέρυθροι», παρά τις απουσίες του τραυματία Συλεόπουλου και του ασθενή Ξύδη, ξεκίνησαν πολύ δυνατά τον αγώνα

και στην πρώτη περίοδο προηγήθηκαν με 27-17. Από κει και πέρα κατόρθωσαν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, αλλά οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ωστόσο οι παίκτες του Θανάση Φλεβάρη, που στο τρίτο δεκάλεπτο έχασαν και τον Γαλανάκη λόγω τραυματισμού, στάθηκαν ψύχραιμοι στις βολές και πήραν το ροζ φύλλο με 74-70.
Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση Σπάρτακου-Ολυμπιακού στη Λάρισα, με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να διατηρηθούν στην κορυφή. Επίσης σήμερα ο Γ.Σ. Βόλου δοκιμάζεται στον Αλμυρό απέναντι στον ΓΣΑ, ενώ το Σάββατο θα γίνουν και οι συναντήσεις Φοίβου-Ίωνα και Αγριάς BC-Κεραυνού.
Συνοπτικά το πρόγραμμα, οι διαιτητές και γραμματείες των αγώνων της A1 ΕΣΚΑΘ έχει ως εξής:
1ος όμιλος
Σάββατο 9/12
Κλ. Αγ. Θωμά 17.00 Σπάρτακος-Ολυμπιακός Β., διαιτητές: Παγώνης, Παζώλης, γραμματεία: Σγουρού, Γκατζιάς, Μότσιος.
ΕΑΚ Λάρισας 17.00 Φοίβος-Ίωνας, διαιτητές: Γερακίνης, Λελούδας, γραμματεία: Κενανίδη, Γιαννή, Νταχμίρης.
Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος» 17.00 Αγριά BC-Κεραυνός, διαιτητές: Παριανόπουλος, Μπάρδας, γραμματεία: Μαριτσούδη, Πολύζος, Σακελλαροπούλου.
Κλ. Αλμυρού 18.00 Γ.Σ. Αλμυρού-Γ.Σ. Βόλου, διαιτητές: Τζαφλέρης, Τσουμαχίδης, γραμματεία: Σχοινάς, Τσιργούλα, Ανδριοπούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις