Πρεμιέρα για Ολυμπιακό Β. με Παναθλητικό εκτός

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των γυναικών, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αγωνίζεται στις 12 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη με τον Παναθλητικό. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου με προπόνηησ στο κλειστό του ΕΑΚ, με τον Μιχάλη Καπουρνιώτη

και τον συνεργάτη του Μάριο Μπορίνο, να έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεσή τους. Στην αποστολή μετέχει και η Ραφαέλα Σουλτάνη, η οποία ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί κανονικά. Η Βολιώτισσα πλέι μέικερ ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας με 19 πόντους στο παιχνίδι Κυπέλλου της περασμένης Κυριακής, με τον Παναθλητικό και πάλι στο Βόλο, στη νίκη του Ολυμπιακού με 63-54. Με την νίκη εκείνη η ομάδα προκρίθηκε, ως γνωστόν, στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει τον Δεκέμβριο εκτός έδρας τον Αθηναϊκό.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι εξής παίκτριες: Σουλτάνη, Άντριους, Ταντουρόφσκα, Φέρμπαρκς, Κωτούλα, Δεληγιάννη, Ζέρβα, Ζήτη, Κυριατζίδου, Γαλιατσάτου, Παγκαλίδου, Αγαγιώτου και Τότση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις