Τον ισχυρό Πανιώνιο κοντράρει σήμερα ο Ολυμπιακός Β. για την Α1 γυναικών

Τον ισχυρό Πανιώνιο υποδέχεται σήμερα Κυριακή 17/12 στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία φιγουράρει στην 2η θέση της κατάταξης (μαζί με τον Φάρο), έχοντας μόλις μία ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει βγάλει ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα μέχρι τώρα, με πέντε παιχνίδια εκτός έδρας και τρία εντός εκ των οποίων τα δύο με τους Ολυμπιακό Πειραιώς και Φάρο, παρουσιάζεται ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια και έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις (με ΠΑΟΚ, Φάρο και Δάφνη). Θα επιδιώξει να παίξει καλό μπάσκετ κι αν είναι δυνατόν να κοντράρει έναν πολύ δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος θα έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του, αν και την τελευταία στιγμή θα εξαρτηθεί η συμμετοχή της Ευγενίας Κωτούλα, η οποία τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση χθες το μεσημέρι (16/12). Συγκεκριμένα, υπέστη κάταγμα τη μύτη, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και σήμερα θα αποφασιστεί αν θα συμπεριληφθεί στην 12αδα. Το πιθανότερο, πάντως, είναι να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και αν χρειαστεί θα παίξει με προστατευτική μάσκα.
Οι παίκτριες στις οποίες θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός είναι οι εξής: Εύη Κυριατζίδου, Νένα Παγκαλίδου, Αναστασία Γαλιατσάτου, Άννα Ταντουρόφσκα, Ραφαέλα Σουλτάνη, Ιωάννα Τότση, Κιάρα Άντριους, Νίκη Ζέρβα, Ελένη Ζήτη, Σάρα Φέρμπανκς, Ευγενία Κωτούλα, Ευτυχία Δεληγιάννη. Στην περίπτωση που δεν είναι στην 12αδα η τραυματίας Κωτούλα, τη θέση της θα πάρει η νεαρή Σταματία Διαμαντοπούλου.
Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των χορηγών του Ολυμπιακού, γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ ΑΕ, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους, προσφορά της εταιρείας.
Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο, γι’ αυτούς, χώρο.
Στον αγώνα, όπως και σε όλους τους αγώνες, τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών, έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών, που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια και στους προπονητές τους, ενισχύοντας τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις