Μια ωραία βραδιά για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Β. (photos)

Μια ωραία βραδιά πέρασαν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, πριν το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αναγέννηση Ν. Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη (9/4, 14.00). Δείπνησαν στην ψησταριά «Γιώργος» στη Ν. Ιωνία, αποφορτισμένες από το άγχος, καθώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας των γυναικών

στο βόρειο όμιλο έχει ήδη επιτευχθεί και το παιχνίδι με το Ρύσιο αποτελεί τυπική διαδικασία.
Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ, Αλέκος Μεταφτσής, ο αντιπρόεδρος Ζάκος Σαχίνης και τα μέλη, Απόστολος Έξαρχος, Γιώργος Κουσιαρής και Κώστας Γανώσης. Παρόντες, φυσικά και οι προπονητές Μιχάλης Καπουρνιώτης, Μάριος Μπορίνος, οι οποίοι οδήγησαν φέτος τον Ολυμπιακό στην άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία.
Τα κορίτσια που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν οι Ελένη Ζήτη, Ραφαέλα Σουλτάνη, Άννα Ταντουρόφσκα, Νένα Παγκαλίδου, Ιωάννα Τότση, Εύη Κυριατζίδου, Λαμπρινή Αγαγιώτου, Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη, Βάλια Χούτα, Χαρά Ντελή, Σταματία Διαμαντοπούλου, Κατερίνα Νούλα, Ιωάννα Αρτεμισίου, Θώμη Βογιατζάκη. Απουσίασαν, δικαιολογημένα, οι Νίκη Ζέρβα, Δανάη Αγκάνη και Κική Δημητριάδου.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από το δείπνο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις