Ρεκόρ στα τρίποντα η Άννα Ταντουρόφσκα

Η Άννα Ταντουρόφσκα κατέχει, πλέον, το ρεκόρ στα τρίποντα στην Α2 εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών, σημειώνοντας 78 σε μία χρονιά, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε από πέρυσι η Βολιώτισσα Παναγιώτα Τσαμπούρη. Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζονται τα εξής:

«Το ρεκόρ στα τρίποντα στην Α2 Εθνική κατηγορία, από την καθιέρωση των 6.75, πέρασε στα χέρια της Άννας Ταντουρόφσκα, αθλήτριας του Ολυμπιακού Βόλου, αφού με τα πέντε τρίποντα που πέτυχε στον αγώνα με την Αναγέννηση Ρυσίου έφτασε τα 78 και κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ της Βολιώτισσας Γιώτας Τσαμπούρη, με 77 από πέρυσι. Από Βολιώτισσα σε «Βολιώτισσα», δηλαδή το ρεκόρ μιας και η Άννα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας βΒολιώτικης ομάδας, πλέον.
Η κατάρριψη του ρεκόρ αποκτά ιδιαίτερη σημασία, διότι σε όλο τον αγωνιστικό χρόνο που έπαιξε η Άννα Ταντουρόφσκα, η άμυνα της γηπεδούχου ομάδας ήταν προσαρμοσμένη πάνω στην παίκτρια μας, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την επιτυχία της, αλλά που προκάλεσε και ιδιαίτερη έκπληξη σε όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας μας.
Σε δηλώσεις της η Ταντουρόφσκα επεσήμανε ότι αφενός τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και αφετέρου, ότι το ρεκόρ αυτό αποτελεί προσπάθεια όλης της ομάδας, ευχαριστώντας τις συμπαίκτριες της για τη βοήθεια που της προσέφεραν όλη τη χρονιά , ενώ ευχαρίστησε και τη Διοικούσα Επιτροπή για την έκπληξη που της επεφύλαξαν, αφού της δόθηκε αναμνηστικό αγαλματίδιο από το μέλος της Δ.Ε. Γιώργο Κουσιαρή, αμέσως μετά την επιτυχία του 5ου τρίποντου, στο 34ο λεπτό του αγώνα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις