Άλλη μια χρονιά στον Ολυμπιακό Βόλου η Λαμπρινή Αγαγιώτου

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών η Λαμπρινή Αγαγιώτου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ακόμη μια χρονιά θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού Βόλου η διεθνής καλαθοσφαιρίστρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης, με την Εθνική ομάδα Κωφών, Λαμπρινή Αγαγιώτου, η όποια αγωνίζεται στις θέσεις 2-3.
Η Λαμπρινή ξεκίνησε την ενασχόληση της με το μπάσκετ από το Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, έπαιξε στις ομάδες Ανάληψη Βόλου, Άρτεμις Βόλου, Ολυμπιάδα Λάρισας και συνεχίζει στον Ολυμπιακό Βόλου.
Με την Εθνική Ομάδα Κωφών οι διακρίσεις είναι η 3η θέση στο Ευρωπαϊκό του 2008 στη Γερμανία, 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Ταϊβάν το 2009, 4η θέση στο Παγκόσμιο στην Ιταλία το 2011, 3η θέση στο Ευρωπαϊκό στην Τουρκία
το 2012, 4η Θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βουλγαρία το 2013, 4η θέση στο Παγκόσμιο στη Ταϊβάν το 2015, η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2016, ενώ νέα πρόκληση είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη Ταϊλάνδη.
Η Λαμπρινή Αγαγιώτου είναι εν ενεργεία διαιτητής καλαθοσφαίρισης στο Σύνδεσμο της Μαγνησίας από το 2013 και πρόσφατα στις διαδικασίες αξιολόγησης από την ΟΔΚΕ έγινε διαιτητής Εθνικών κατηγοριών. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ τη συγχαίρει και τις εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα πρόκληση που παρουσιάζεται στην αθλητική καριέρα της».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις