Χωρίς τους “τιμωρημένους” ο Ολυμπιακός Β. (η αποστολή)

Μπορεί όλοι να θεωρούν δεδομένη την παρουσία του Ολυμπιακού Β. στα πλέι οφ, όμως παίκτες και τεχνική ηγεσία προσπαθούν να μείνουν προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο για να αποφύγουν οποιοδήποτε στραβοπάτημα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ο ήδη υποβιβασμένος Φωκικός μπορεί να μην είναι ο αντίπαλος που θα ανακόψει την ξέφρενη πορεία του Ολυμπιακού τους τελευταίους δύο μήνες, όμως οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είναι συνειδητοποιημένοι πως θα πρέπει να επιβάλλουν την αγωνιστική τους ανωτερότητα από το πρώτο λεπτό του αγώνα ώστε να μην βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Στην προσπάθεια να παραμείνει ο Ολυμπιακός Βόλου σε ανοδική τροχιά, ο προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνονται οι «τιμωρημένοι», Νικολιάς, Ζέρης, Ρόκας και Γιαλούσης.

Η αποστολή: Ιντζίδης, Ρίζος, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Μακρυδημήτρης, Κασμερίδης, Μπουτζίκος, Θέος, Μαργαρίτης, Καρράς, Κεσίδης, Σκοπελίτης, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ, Καψιώτης, Μπιτάνγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις