Την ταλαντούχα Ελένη Μοδέα απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί, ως γνωστόν, στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας, επενδύει και στο μέλλον. Το βολιώτικο συγκρότημα μετά την απόκτηση της Ευτυχίας Δεληγιάννη και Ευγενίας Κωτούλα, προχώρησε στην απόκτηση της νεαρής Ελένης Μοδέα, ως ελεύθερη, από την ΑΕΒ Διμηνίου.

Η Ελένη Μοδέα είναι γεννημένη το 2002, αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4 και από πολύ μικρή ηλικία αγωνίζεται στην ΑΕΒ Διμηνίου. Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μαγνησίας, ενώ έχει κληθεί στο κλιμάκιο κορασίδων της Εθνικής ομάδας. Αποτελεί, επίσης, μέλος της μικτής ομάδας κορασίδων της ΕΣΚΑΘ.
Η νεαρή αθλήτρια, η οποία για μία ακόμη χρονιά μπορεί να αγωνιστεί ως κορασίδα, θα αποτελέσει μέλος και της ομάδας νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία της πρώτης ομάδας, τον Αύγουστο, καθώς θα είναι μέλος και της γυναικείας ομάδας.
Δίνεται η ευκαιρία στην Ελένη Μοδέα να δουλέψει στον Ολυμπιακό Βόλου σε υψηλότερο επίπεδο, να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να πραγματοποιήσει τις προσωπικές της φιλοδοξίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις