Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα δύσκολα

Μετά τις ήττες από τη Μπαρτσελόνα (51-73 εκτός) και Παναθηναϊκό (62-70 εντός), ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (15/11, 19:45 Novasports2). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι ομάδα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στα δύσκολα.

“Έχουμε δύσκολη αποστολή, γιατί η Φενέρμπαχτσε είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και παίζει στην έδρα της. Δεν είναι εύκολο να κερδίζεις εκεί. Όμως και εμείς είμαστε οι περσινοί φιναλίστ. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρίας να το δείξουμε αυτό με την εμφάνιση που θα κάνουμε αύριο”, δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συμπλήρωσε: “Σίγουρα τα δύο τελευταία παιχνίδια στη EuroLeague που χάθηκαν μας έχουν πάει λίγο πίσω και θέλουμε να ανακάμψουμε αρχής γενομένης από τα διπλά ματς που έχουμε μπροστά μας”.
Στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης θα προσπαθήσει να περιορίσει, απάντησε: “Είναι μια ομάδα που παίζει καλά ως ομάδα, οπότε πρέπει να την αντιμετωπίσουμε συνολικά και όχι μεμονωμένα. Και αυτό γιατί ο κάθε παίκτης της Φενέρ έχει την ποιότητα στην καλή του μέρα να σου κάνει ζημιά. Και εμείς είμαστε ομάδα, συμπαγής και πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά και στην άμυνα και στην επίθεση για να τους αντιμετωπίσουμε”.
Με τη σειρά του, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπογράμμισε: “Είναι σίγουρα δύσκολος αγώνας, ειδικά από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα τους. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πάντα παίζει για τη νίκη και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κόντρα στην Φενέρμπαχτσε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις