«Παρελθόν οι σερί νίκες, πρέπει να είμαστε και πάλι έτοιμοι»

Μετά τις πέντε σερί νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο Παναθηναϊκός «κοιτάζει» την 6η συνεχόμενη επιτυχία, με τον τεχνικό των «πρασίνων» να υποστηρίζει ότι όλα όσα προηγήθηκαν ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

«Έχουμε τη στιγμή μας και είμαστε ευτυχισμένοι, αλλά πλέον είναι παρελθόν! Τώρα είμαστε στο παρόν και πετάμε στο Κάουνας! Ένα μεγάλο ταξίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε και πάλι. Έτσι είναι η ζωή μας. Δεν έχει σημασία τι έγινε πριν αλλά να είσαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι» δήλωσε στη Nova και λίγο πριν από την αναχώρηση ο Καταλανός τεχνικός.
Όσον αφορά το ματς με την Ζάλγκιρις είπε ότι «ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζουν πολύ καλή άμυνα, ειδικά στην στην έδρα τους αφού τη χρησιμοποιούν για τους αιφνιδιασμούς. Γι’ αυτό και πρέπει να προσέξουμε τα λάθη. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε» και συνέχισε:
«Από εκεί και πέρα πρέπει να οργανώσουμε την επίθεσή μας με τον σωστό τρόπο και να τρέξουμε καλά στο γήπεδο. Έχουν 2-3 παίκτες που μπορούν να ποστάρουν και να σουτάρουν. Ο Πάνγκο και ο Μιλάκνις είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες. Πρέπει να ελέγξουμε τα πάντα, αλλά κυρίως τα λάθη και επικεντρωθούμε στο πλάνο μας.»
Όσο για το γεγονός ότι όταν κερδίζουν είναι… Θεοί και όταν χάνουν το αντίθετο, είπε: «Δεν είναι μόνο ελληνική πραγματικότητα. Σε όλον τον κόσμο είναι έτσι έτσι. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να παλέψουμε για να διατηρηθούμε έτσι. Είναι μια νέα πρόκληση, ένα δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω οτι θα είμαστε έτοιμοι.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις