Την τελευταία στιγμή ο Πρίντεζης

Στη Γερμανία απέναντι στη Μπάμπεργκ συνεχίζει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στη EuroLeague (14/12, 21:00, Novasports 2). Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν νικήσει εκτός έδρας την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, ενώ παράλληλα

θα έχουν κι απουσίες. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχτηκε πως η αποστολή της ομάδας του είναι δύσκολη, ωστόσο τόνισε πως με τα απαιτούμενα επίπεδα συγκέντρωσης μπορεί να τα καταφέρει.
“Η Μπάμπεργκ είναι μια δύσκολη έδρα. Είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει υπομονή στην επίθεση. Παίζει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια ανεξαρτήτως προσώπων και αυτό την κάνει αξιόμαχη. Είναι δύσκολη έδρα γενικότερα και λόγο του κόσμου που πιέζει την αντίπαλη ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τα επίπεδα συγκέντρωσής μας και ετοιμότητάς μας θα πρέπει να είναι πολύ υψηλά και θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει για να πάρουμε από το παιχνίδι αυτό που θέλουμε”, υπογράμμισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, που συμπλήρωσε:
“Οι Μιλουτίνοφ και Αγραβάνης δεν ταξίδεψαν μαζί μας. Ο Πρίντεζης έκανε χθες ένα κομμάτι της προπόνησης και σήμερα θα δούμε πως θα είναι. Ο Παπαπέτρου μπήκε κανονικά και νομίζω πως θα είναι εντάξει. Για τον Πρίντεζη θα δούμε την τελευταία στιγμή”.

“Τεράστιο κίνητρο πως δεν έχουμε κερδίσει εκεί”
Από την πλευρά του ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Βασίλης Τολιόπουλος, τόνισε: “Το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει ποτέ σε αυτή την έδρα είναι τεράστιο κίνητρο για εμάς. Επίσης, θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί νικών που έχουμε, να παραμείνουμε πρώτοι στην βαθμολογία και να κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, από την άμυνα. Να είμαστε καλοί σε αυτά που μας έχει πει ο κόουτς στην τακτική, να τους σταματήσουμε στο παιχνίδι με τις πολλές πάσες που κάνουν και να είμαστε σοβαροί. Αν τα κάνουμε αυτά, πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.
Για την παρουσία του “ερυθρόλευκου” κόσμου, όπως συνέβη και σε άλλα πολλά εκτός έδρας φετινά ματς, υπογράμμισε: “Είναι πάντα σημαντικό σε όποιο γήπεδο κι αν είσαι να ακούς τις φωνές των φιλάθλων σου. Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο μας για να μας δίνει δύναμη και ώθηση. Σίγουρα θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ και τους ευχαριστούμε που βρίσκονται δίπλα μας και μας βοηθούν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις