Για έναν ακόμη άθλο στην Πόλη με Εφές ο Ολυμπιακός

Πριν καν συμπληρωθούν 44 ώρες από τον άθλο στο ΣΕΦ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, το καθήκον καλεί ξανά τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στο «Σινάν Ερντέμ» (19:30, Novasports 1) με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της Ευρωλίγκας

μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
Το απουσιολόγιο δεν άδειασε ούτε στο ελάχιστο. Πρίντεζης, Μιλουτίνοφ, Αγραβάνης και Τίλι παραμένουν εκτός μάχης, ενώ θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και το ζήτημα της κόπωσης από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης.
Η Εφές μπορεί να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις τρεις νίκες, ωστόσο βρίσκεται σε στάδιο ανασυγκρότησης μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Εργκίν Αταμάν. Το πρόσωπο που παρουσίασε την Τετάρτη στη Μόσχα απέναντι στη Χίμκι ήταν πολύ καλό για τρία δεκάλεπτα, ωστόσο στο φινάλε κατέρρευσε και ηττήθηκε με 86-68. Ούτως ή άλλως το υλικό της είναι πολύ καλύτερο από ό,τι μαρτυρά η θέση της στην κατάταξη με παίκτες όπως οι ΜακΚόλουμ, Λέντο, Άνταμς, Σίμον και Ντράγκιτς στην περιφέρεια, οι Μπράουν και Μότουμ στα φόργουορντ και οι Ντάνστον και Στίματς στο «5».
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις