Νέο ”τρίποντο” για τον Διαγόρα 3-1 τον Αετό

Χάνοντας πολλές ευκαιρίες ο Διαγόρας κέρδισε τον Αετό στο Στεφανοβίκειο 3-1 και πρόσθεσε άλλο ένα τρίποντο στο ενεργητικό του. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό όταν ο Ταμπάκου εκτέλεσε φάουλ, ο Τσιουρής πήρε την κεφαλιά που κατέληξε στα δίχτυα αφού βρήκε και στην πλάτη του Γαλογαύρου. Η ομάδα του Στεφανοβίκειου αντέδρασε και ισοφάρισε στο 15΄με σουτ του Καμπέρη ο οποίος διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη…

…ο Γιώργης από πλάγια θέση σούταρε μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2-1 στο 57΄και δύο λεπτά αργότερα ο Καραπλιάκος βρήκε δίχτυα κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Καπούλα, Καμπέρη και Καραπλιάκο ενώ είχαν και ακυρωθέν γκολ στο 75΄.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ(Βαγγόπουλος): Αράπης, Καραμανλής (65′ Χολέβας), Γαλογαύρος, Πρασσάς, Καραβασίλης, Γαλιούρας, Καραπλιάκος, Γιώργης, Καπούλας, Κάρρος (46′ Καρατζιόλης), Καμπέρης
ΑΕΤΟΣ(Σπαθούλας): Γκαβόπουλος, Βλαχάβας, Ταμπάκου, Καραγιάνης (5′ λ.τρ. Παπαδόπουλος), Καρυπίδης, Μαρούφ, Τσιουρής, Καψάλης (45′ λ.τρ. Χρ. Ζήσης), Ραφαήλ, Μαρούγκας, Ν. Ζήσης
Ρεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις