Εντυπωσίασε ο ΝΟΒΑ στο Πανελλήνιο κανόε καγιάκ μεγάλων αποστάσεων

Το τμήμα κανόε καγιάκ του ΝΟΒΑ συμμετείχε στο 3ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων σπριντ, αλλά και στους 18ους «Κορίσσιους» διεθνείς διασυλλογικούς αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο 4-5/11/2017 στη Λίμνη Κουρνά στα Χανιά.

Ήταν μια μεγάλη διοργάνωση και πήραν μέρος 14 όμιλοι απ’ όλη την Ελλάδα.

Η διοργάνωση και η φιλοξενία ήταν άψογη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του βολιώτικου Ομίλου ήταν εντυπωσιακοί, αφού κατάφεραν να φέρουν τον Όμιλο στην 4η θέση, πίσω από τα Χανιά, τη Σαλαμίνα και τη Χαλκίδα.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ κ. Χρήστος Γεροβασίλης και το Δ.Σ. συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τις μεγάλες τους επιτυχίες, τον προπονητή Γκεόργκι Αϊτόφ, την εφορία του τμήματος κανόε καγιάκ κ. Στέφανο Μπασδάνη και κ. Βασίλη Σουγγάρη και τους εύχονται καλή συνέχεια με μεγαλύτερες επιτυχίες.

Συνολικά ο ΝΟΒΑ κατέκτησε δύο χρυσά και ένα χάλκινο στους Πανελλήνιους αγώνες, ενώ στους διασυλλογικούς δύο αργυρά μετάλλια.

Αναλυτικά, στα 5000 μέτρα (Πανελλήνιο πρωτάθλημα) χρυσά μετάλλια: ο Διονύσης Μπασδάνης στην κατηγορία ανδρών και η Εβελίνα Μπασδάνη στην κατηγορία Νεανίδων, ενώ χάλκινο μετάλλιο: ο Δημήτριος Σουγγάρης στην κατηγορία Παίδων.

Ο Αθανάσιος Μπασδάνης 5ος (ανδρών) και ο Χρήστος Παρδάλης 5ος (παίδων) στους διασυλλογικούς αγώνες την Κυριακή στα 200 μέτρα κατέκτησαν δύο αργυρά μετάλλια στο Κ2 200μ. οι Διον. Μπασδάνης-Αθαν. Μπασδάνης (ανδρών) και στο Κ2 200μ οι Δημ. Σουγγάρης-Χρ. Παρδάλης (παίδων).

Στους διασυλλογικούς πήρε μέρος και ο Ευάγγελος Σιάτρας στην απόσταση των 3000 μέτρων (μαραθώνιο) κατηγορία παμπαίδων και τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα.
Στο τέλος των αγώνων έγινε ανεπίσημο αγώνισμα Κ1 1000μ. Open Αγόρια και Κορίτσια στο πλαίσιο του εορτασμού 50 χρόνια Anek Lines (μεγάλος χορηγός του Ν.Ο. Χανίων) στο οποίο ο Διον. Μπασδάνης πήρε την 1η θέση και το ένα από τα δώρα της εταιρίας.

Η αποστολή στα Χανιά περιελάμβανε έξι αθλητές: Αθανάσιος Μπασδάνης, Διονύσιος Μπασδάνης, Δημήτριος Σουγγάρης, Χρήστος Παρδάλης, Ευάγγελος Σιάτρας, Εβελίνα Μπασδάνη. Την αποστολή συνόδευαν ο προπονητής Γκεόργκι Αϊτόφ και ο έφορος Βασίλης Σουγγάρης. Οι εγγραφές στο τμήμα συνεχίζονται και το Νοέμβριο. Τηλέφωνα: Στεφ. Μπασδάνης 6944350720, Βασ. Σουγγάρης 6948529773.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις