Πρωταθλητής Ελλάδας και πολυνίκης ο ΝΟΒ-Α στο Πανελλήνιο Συγχρονισμένης

Ο διοργανωτής-οικοδεσπότης Ναυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναύτες (ΝΟΒ-Α) ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’ που πραγματοποιήθηκε 9-12/6/16, στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλητής και πολυνίκης.

Στο Πρωτάθλημα αυτό που έλαβαν μέρος 23 Σωματεία από όλη την Ελλάδα με 407 αθλήτριες, συνδιοργανωτές ήταν η Κ.Ο.Ε., ο Δήμος Βόλου και το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Ομολογουμένως ήταν από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις της χρονιάς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η τεχνική σύμβουλος της ΚΟΕ κ. Κουγιά Ελένη και λόγω της τεράστιας συμμετοχής αθλητριών αλλά και από πλευράς οργάνωσης των αγώνων από τον ΝΟΒ-Α.

Ο ΝΟΒ-Α κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια, 1 αργυρό και 1 χάλκινο, ενώ πήρε και την πρωτιά στη γενική βαθμολογία των συλλόγων.

Αναλυτικότερα οι αθλήτριες του ΝΟΒ-Α κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

Κόμπο
1ες :Χριστίνα-Ευτυχία Βαλιανάτου, Χρυσούλα Ιωάννου, Ζωή Καράγγελου, Γεωργία Μαντζαφλέρη, Μαρία Μπουντούκου, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία-Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φράγκου, Ελένη Φραγκάκη, Κωνσταντίνα-Δέσποινα Γρηγορίου, αναπλ. Ιφιγένεια Καραγιάννη, Ζωή Καρούτσου, με 69,6333 β.
Έλαβαν μέρος 12 Κόμπο

Σόλο
1η Ελένη Φραγκάκη με 71,2666 β.
2η Χρυσούλα Ιωάννου με 68,5544 β.
Έλαβαν μέρος 13 Σόλο

Ντουέτο
1ες : Χρυσούλα Ιωάννου-Ελένη Φραγκάκη, αναπλ. Ελένη Φράγγου , με 70,2022 β.
3ες : Ζωή Καράγγελου-Μαρία Μπουντούκου, αναπλ. Δήμητρα Ουρανίτσα με 66,1511 β.
Συμμετείχαν 13 Ντουέτα

Ομαδικό
1ες: Χριστίνα-Ευτυχία Βαλιανάτου, Χρυσούλα Ιωάννου, Ζωή Καράγγελου, Γεωργία Μαντζαφλέρη, Μαρία Μπουντούκου, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία-Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φραγκάκη, αναπλ. Ελένη Φράγγου, Κωνσταντίνα Δέσποινα Γρηγορίου 68,9355 β.
Έλαβαν μέρος 12 Ομαδικά

Φιγούρες
1Η Φραγκάκη Ελένη, 2η Παγώνη Ευθαλία –Δέσποινα, 4η Ιωάννου Χρυσούλα, 6η Μπουντούκου Μαρία, 7η Ουρανίτσα Δήμητρα, 9η Καράγγελου Ζωή, 13η Μαντζαφλέρη Γεωργία, 14η Φράγγου Ελένη, 28η Γρηγορίου Κων/να-Δέσποινα,37η Βαλιανάτου Χριστίνα-Ευτυχία, 107η Σακαρίκου Ευθυμία-Νικολέτα, 111η Ντόβα Μελιτίνη, 117η Καρούτσου Ζωή,132η Πρίφτη Έλενα, 150η Καραγιάννη Ιφιγένεια

Συμμετείχαν 234 αθλήτριες.

Η τελική γενική κατάταξη των συλλόγων που βαθμολογήθηκαν:
1. ΝΟΒ-Α 256 β.
2. ΝΟ Χανίων 209 β.
3. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 163 β.

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τις αθλήτριες για τις επιδόσεις τους που ανέβασαν τον Όμιλο για άλλη μια φορά στην κορυφή του αθλήματος σαν Πρωταθλητή, τον προπονητή κ. Κυριάκο Τάσιο που με την ποιοτική του δουλειά και εμπειρία συνετέλεσε στη μεγάλη αυτή επιτυχία, στην εφορεία του τμήματος κ. Μαρία Παρασκευοπούλου για την άψογη διοργάνωση του Πρωταθλήματος και την ευθύνη αυτού ως αλυτάρχης των αγώνων και ευχαριστούν τον Δήμο Βόλου, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, το προσωπικό του Κολυμβητηρίου του ΕΑΚ και τους χορηγούς, για την συμβολή τους στην προβολή της πόλης μας με την ανάθεση του Πρωταθλήματος της Συγχρονισμένης κολύμβησης για ακόμη μία φορά στον ΝΟΒ-Α.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις