Στον τελικό του Ευρωπαϊκού συγχρονισμένης η Κοφίδη με το Ομαδικό και το Κόμπο

Η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων της Συγχρονισμένης κολύμβησης έκανε πολύ καλή προσπάθεια στον προκριματικό του ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού, στο δεύτερο αγώνισμα της πρώτης ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι και πήρε την 5η θέση που την φέρνει στον τελικό, που θα γίνει αύριο Σάββατο το βράδυ.

Η Βασιλική Κοφίδη του ΝΟΒΑ, και οι Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 83,2000 β.
Την πρώτη θέση του προκριματικού πήρε η Ρωσία με 89,4000 β., τη δεύτερη η Ουκρανία με 87,6000 β. και την τρίτη η Ισπανία με 85,6000 β.
Επίσης, την 5η θέση στον προκριματικό του Κόμπο πήρε η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων της Συγχρονισμένης κολύμβησης. Οι Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Ιλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου εκτέλεσαν με χάρη και αρμονία το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 84,1667 β. και έμειναν πίσω από την 4η Ιταλία για λίγο (περίπου μισό του βαθμού).
Ο τελικός του Κόμπο θα γίνει την Κυριακή (25/6), στο φινάλε των αγώνων.
Την πρώτη θέση στον προκριματικό του Κόμπο πήρε η Ρωσία με 90,0333 β., τη δεύτερη η Ουκρανία με 87,8333 β. και την τρίτη η Ισπανία με 86,3333 β.
Σήμερα Παρασκευή 23/6, τρίτη μέρα των αγώνων, είναι προγραμματισμένες οι Φιγούρες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις