Ήττα του Κενταύρου από τον Ποσειδώνα

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, στον Σαββατιάτικο αγώνα που έγινε στο Λουτράκι από τον τοπικό Ποσειδώνα, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας. Η Μαγνησιώτικη ομάδα παρουσιάστηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι με δύο αγωνιστικά πρόσωπα στην εξέλιξη του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την 9η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, από την έμπειρη και μαχητική στην έδρα της, ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου…

 

…Η ομάδα του Ποσειδώνα μπήκε δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού, επιβάλλοντας το ρυθμό της, εκμεταλλευόμενη τα λάθη τη ομάδας του Κενταύρου, τόσο στην επίθεση όσο και στην αμυντική του παρουσία. Έτσι η ομάδα του Λουτρακίου πήρε άνετο προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο (17 – 6). Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Κενταύρου προσπάθησε να αντιδράσει δίνοντας βάρος κυρίως στην αμυντική του διάταξη, αλλά πάλι ο Ποσειδώνας με σουτ έξω από την περιφέρεια βρήκε τον τρόπο να αυξήσει τη διαφορά σε 25 – 9 στο 46ο λεπτό του παιχνιδιού. Μετά το τάιμ άουτ που πήρε σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Γιάννης Ζήκος, η ομάδα της Αγριάς εμφανίστηκε με άλλο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο (εκμεταλλευόμενη και τη χαλάρωση από τη μεριά του Ποσειδώνα) και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία (που πέτυχε τρία κλεψίματα) αλλά και με ευχέρεια στον επιθετικό τομέα, κατάφερα να ροκανίσει τη διαφορά, στο τελικό 28 – 20 για την ομάδα του Λουτρακίου.

Ο επόμενος αγώνας για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς, που είναι και ο τελευταίος του πρώτου γύρου, θα γίνει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 18.00, στο κλειστό του ΕΑΚ με την ομάδα του Άρη Νικαίας.

Τα πεντάλεπτα του αγώνα: 3 – 1, 4 – 1, 6 – 3, 10 – 4, 14 – 6, 17 – 6.
19 – 7, 22 – 9, 24 – 9, 27 – 11, 28 – 16, 28 – 20.

Ποσειδώνας Λουτρακίου (Τούτσης) : Αικατερίνης (5), Πλιακούρας (1), Παλαιολόγος, Γκίκας (2), Δημητρόπουλος, Καπής (1), Τυφτικίδης (3), Μαρινάκης, Μπεκιάρης (3), Σταματίου (1), Βλαχογεώργος, Δώδας, Οικονόμου (1), Φίλης (1), Βασιλειάδης (6), Ρουμελιώτης (4).

Κένταυρος Αγριάς (Ζήκος): Μακρής (8), Κρατήρας (4), Κουρίδης (3), Δρενοβιάδης (2), Κίσκηρας, Πιππής, Οικονόμου, Καρανάσιος (3), Μιχαηλίδης, Καραπαναγιωτίδης, Κρανιώτης (1), Καποτάς, Σαμαράς.
Αποβολές: 1 – 5 Πέναλτι: 2 / 3 – 1 / 2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις