Με την ίδια σοβαρότητα για το τρίποντο με Φωκικό (pregame)

Με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει σε θέση ισχύος για την κατάληψη της 2ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, παρατάσσεται ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα στις 15:00 στο ΕΑΚ, απέναντι στον Φωκικό. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν την ανοδική αγωνιστική τους εικόνα και με την ίδια συγκέντρωση και πειθαρχία που δείχνουν με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο να φτάσουν σε μία εύκολη νίκη.

Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ελπίζουν πως ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του ΕΑΚ, θα στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που τους τελευταίους δύο μήνες έχουν καταθέσει ψυχή και σώμα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και η διοίκηση θα πάρει μία βαθιά οικονομική ανάσα.

Στους 18 που επέλεξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για το σημερινό παιχνίδι δεν περιλαμβάνονται οι τέσσερις «τιμωρημένοι», Γιαλούσης, Ζέρης, Νικολιάς και Ρόκας. Η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Ιντζίδης, Ρίζος, Τριανταφυλλάκος, Κυζιρίδης, Μπάρμπας, Διαμαντόπουλος, Μακρυδημήτρης, Κασμερίδης, Μπουτζίκος, Θέος, Μαργαρίτης, Καρράς, Κεσίδης, Σκοπελίτης, Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ, Καψιώτης, Μπιτάνγκ.

Το κάλεσμα των AustrianBoysγια τον σημερινό αγώνα

“Ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει την Κυριακή, το τελευταίο του παιχνίδι στο ΕΑΚ για την κανονική περίοδο. Η παρουσία όλων μας στο γήπεδο είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας, να ευχαριστήσουμε τους παίκτες μας για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν κάνει και να τους στηρίξουμε για τη συνέχεια ενόψει και των play off που σίγουρα πιστεύουμε ότι θα είμαστε γιατί απλά το αξίζουμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου απέδειξε και φέτος ότι είναι μεγάλη ομάδα. Αυτή η κατηγορία δεν μας αξίζει και δεν θα αργήσει η μέρα που όλοι μαζί θα πανηγυρίζουμε την άνοδο. Ας βάλουμε λοιπόν όλοι μαζί, με πρώτα από όλα τον κόσμο, τις βάσεις για την επόμενη μέρα.

Στο σύνδεσμο μας διαθέτουμε εισιτήρια και για την κερκίδα μας στο πέταλο της θύρας 7 με 5 ευρώ.”

Με 20αδα ο Φωκικός στο Βόλο

Είκοσι παίκτες περιλαμβάνονται στην αποστολή του Φωκικού για τη σημερινή συνάντηση απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο τεχνικός της ομάδας της Άμφισσας, Αχιλλέας Μανέτας συμπεριάλαβε και τους Ευθύμη Ζαχαρόπουλο και Ανδρέα Ντάμπο που προέρχονται από τραυματισμό. Η κατάσταση αμφότερων θα εκτιμηθεί λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα οπότε και θα ξεκαθαρίσει αν είναι σε θέση να παίξουν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Τάσο Καντούτση, εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και έμεινε στην Άμφισσα.

Στην αποστολή μετέχουν οι Αμουτζάκης, Κυριακάκης, Δημητρίου, Κουλός, Μπολμποσιάν, Καλλέργης, Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Χαντάκιας, Ζαρκάδας, Πολυχρονάκης, Ντούνης, Ντάφλας, Χαλιώτης, Γεωργουσόπουλος, Ντάμπος, Κασνέτση, Πρίφτη και Μεγάλος.

Καραλιόλιος ο άρχων της αναμέτρησης

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Φωκικό στο ΕΑΚ, θα διευθύνει ο κ. Ανδρέας Καραλιόλιος από την ΕΠΣ Γρεβενών, με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Κωνστάντιο από την ΕΠΣ Εύβοιας και Γιώργο Πασχαλίδη, από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Ευάγγελος Γρατσάνης από την ΕΠΣ Τρικάλων και παρατηρητής ο Ιωάννης Τζίκας από την Μακεδονία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις