Με το “δεξί” η Τσιόβολου στους αγώνες της Νέας Ζηλανδίας (pics & vids)

Με το «δεξί» μπήκε η Μένια Τσιόβολου στους αγώνες που διεξάγονται αυτή την περίοδο στη Νέα Ζηλανδία. Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια στο ντεμπούτο της στους δύο πρώτους αγώνες στο σλάλομ κατέλαβε την 14η και 16η θέση, ανάμεσα σε 52 αθλήτριες παραδοσιακών δυνάμεων του αθλήματος, όπως ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, η Νέα Ζηλανδία, η Σλοβακία, η Ιταλία κ.α..

menia-slalom

 

Η Μένια Τσιόβολου χωρίς να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής της κατάφερε να έχει καλά πλασαρίσματα, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσει τη θέση της στη γενική κατάταξη αποσπώντας αξιόλογες βαθμολογίες στους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Η 17χρονη αθλήτρια του ΕΟΣ Βόλου θα λάβει μέρος σε 10 αγώνες στη Νέα Ζηλανδία, ευελπιστώντας πως στο ταξίδι της επιστροφής της στον Βόλο, θα έχει στις αποσκευές της μία καλή θέση στη γενική κατάταξη του παγκόσμιου σκι.

agones nea zealand tsivolou-2

Στο πλευρό της πάντα ο προπονητής, Αλέξανδρος Τσακνάκης ενώ σημαντική θεωρείται η στήριξη του εγχειρήματος από τους χορηγούς της, «HEAD-PARNASS» και «AEGEAN AUTOGAS ΚΑΡΑΛΗΣ»

IMG 3953

 

Βίντεο από την προπόνηση πριν τους αγώνες της Μένιας Τσιόβολου στη Νέα Ζηλανδία

 

agones nea zealand tsivolou-3

Επόμενος αγώνας για τη Βολιώτισσα πρωταθλήτρια τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, στον οποίο θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και την αναρρίχησή της στο πίνακα της παγκόσμιας γενικής κατάταξης.

728-90

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις