Απολογισμός διακρίσεων αθλητών και Τελικός Κυπέλλου Ασφάλτου στο Πήλιο

Τον απολογισμό των επιτυχιών των αθλητών του σωματείου το τελευταίο χρονικό διάστημα καταθέτει μέσω σχετικού δελτίου Τύπου η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου. Ξεχωρίζει ο τίτλος του πρωταθλητή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων στην κατηγορία FST2, του Αντώνη Σταφυλοπάτη, ενώ παράλληλα η Λ.Α.Β. υπενθυμίζει ότι ο Τελικός Κυπέλλου Ασφάλτου θα πραγματοποιηθεί στο Πήλιο στις 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Το σχετικο δελτίο Τύπου:

Φορτωμένοι από αγωνιστικής άποψης ήταν οι δυο τελευταίοι μήνες για το σωματείο της Λ.Α. Βόλου αρχής γινοµένης µε την συμμετοχή του Μίλτου Αγγλόπουλου στο ως Histroric Rally of Greece που κατέλαβε την 2η θέση στην F2 και την 6η Γενικής.

Συνεχίζουμε και ανεβαίνουμε στην Καστανιά όπου έλαβε χώρα ο τελευταίος γύρος των Πρωταθληµατικών Αναβάσεων στην οποία συµµετείχαν δυο αθλητές µας.

O Αντώνης Σταφυλοπάτης που τερμάτισε 1ος στην κλάση της FSΤ2 κερδίζοντας έτσι για 2η συνεχή χρονιά τον τίτλο της συγκεκριµένης κλάσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Αναβάσεων και την 2η θέση στην οµάδα της FS καθώς και ο Κώστας Βασταρδής που ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου στην FST στην κατάταξη του Κυπέλου Αναβάσεων Β.Ε και στο 3ο στην κλάση της FST-2.

Οι επιτυχίες συνεχίζονται στον χώρο του kart αυτή την φορά στο 1o Κύπελλο Ελλάδος karting Κάπως που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Νέου Ρυσσίου µε τον Θάνο Χούρλια να παίρνει την 1η θέση στην κατηγορία senior και τον Ραφαήλ Ζουµπουρλή να κατακτά την 2η θέση στην κατηγορία ΚΖ3.

Τέλος και µόλις την προηγουµένη εβδομάδα οι αθλητές της Λ.Α.Β Χαλαστάρας Σπύρος, Μαγγιδάς Γιάννης, Καρακατσάνης Κώστας, Αγγλόπουλος Μίλτος, Μακάριος Αποστόλης, Βασταρδής Κώστας και Σταφυλοπάτης Αντώνης έκαναν εντυπωσιακή εµφάνιση στην 2η Ανάβαση Ελασσόνας κερδίζοντας το χειροκρότηµα των θεατών και σαρώνοντας τα κύπελλα αφού όλοι τους βρέθηκαν στο βάθρο των νικητών!

Θερµά συγχαρητήρια σε όλους!

Το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί ο αθλητής µας Μαρµαγκιόλης Τάσος θα πάρει µέρος στο Drag Racing Πρωτάθλημα και του ευχόμαστε καλό αγώνα!

Τέλος εκτός από τους αθλητές και οι Κριτές µας έδωσαν δυναμικό παρόν στους 2 αγώνες που πραγματοποιηθήκαν στη Θεσσαλία µε µια αποστολή 24 ατόµων στο Historic Rally of Greece και 6 ατόµων στην Ανάβαση Ελασσόνας βοηθώντας και εµείς από την µεριά µας στην ανάπτυξη του motorsport στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Μην ξεχνάμε φυσικά ότι το σωματείο της Λ.Α. Βόλου έχει την ευθύνη της διοργάνωσης του Τελικού Κυπέλλου Ασφάλτου 2017 ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 2-3 Δεκεμβρίου στο μαγικό βουνό των Κενταύρων!

Σας περιμένουμε όλους!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις