Παραίτηση Β. Κοσμίδου από μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ

Την παραίτηση της από μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ, υπέβαλε η παγκόσμια πρωταθλήτρια μας Βίκυ Κοσμίδου (ΦΩΤΟ 1) σε απάντηση του από 26/07/2017 και με αριθμ. πρωτ 695 έγγραφου του ΔΣ της ΕΛΟΚ δια του οποίο εκκαλείτο ως νόμιμη αναπληρώτρια, προερχόμενη από τον συνδυασμό ΚΙΜΕ, να αντικαταστήσει το παραιτηθέν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ κ Αικατερίνη Φωτάκου και να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΚ (ΦΩΤΟ 2)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ A.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ

Θυμίζουμε ότι χρειάστηκαν οκτώ μήνες, προκειμένου το ΔΣ της ΕΛΟΚ να προβεί στην αντικατάσταση της παραιτηθείσης κ. Αικατερίνης Φωτάκου !

Όπως είναι γνωστό η κ. Αικατερίνη Φωτάκου είχε παραιτηθεί από μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ τον Νοέμβριο του 2016 και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις, η διοίκηση της ΕΛΟΚ αδικαιολόγητα ηρνείτο, επί οκτώ μήνες, να αντικαταστήσει την παραιτηθείσα, ως όφειλε, στερώντας έτσι παρανόμως μια θέση συμβούλου στο ΔΣ, από την παράταξη του ΚΙΜΕ. Η πρόφαση ότι επί οκτώ μήνες ανέμενε την γνωμάτευση του νομικού της συμβούλου επί του θέματος, φυσικά δεν “έπεισε” και μάλλον σε “πρόφαση εν αμαρτίες” παρέπεμψε !

Βέβαια ύστερα από οκτάμηνη “μελέτη” και αφού προηγήθηκε μια αμφιβόλου αξιοπιστίας και νομιμότητας , σύμφωνα με την άποψη πολλών, “απόφαση” δια της οποίας το ΔΣ , της ΕΛΟΚ έκρινε βάσιμη την “καταγγελία” του επίτιμου προέδρου κ. Γεωργίου Γερόλυμπου και κατέστησε “έκπτωτο” τον κ. Γεώργιο Μπίκα από μέλος του ΔΣ, “θυμήθηκε” ότι όφειλε στο ΚΙΜΕ μια “αντικατάσταση” παραιτηθέντος μέλους του !!! Πολλοί φυσικά αναρωτιούνται για τους πραγματικούς λόγους αυτής της “συγκυρίας” !!!

Όμως η άμεση αντίδραση της κ. Κοσμίδου απέδειξε ότι δεν είναι φρόνιμο να υπολογίζεις “χωρίς την (εν προκειμένω )ξενοδόχο” και ανέτρεψε τους οποιουσδήποτε σχεδιασμούς ορισμένων.

Το Karate News επικοινώνησε με την κ. Κοσμίδου η οποία απέστειλε την παρά κάτω επιστολή την οποία ύστερα από επιθυμία της σας παραθέτουμε αυτούσια :

Φίλοι και φίλες,

Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ αφενός να επιβεβαιώσω την, υπό τις παρούσες συνθήκες, υποβολή της παραιτήσεως μου από μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ και αφετέρου, ανεξάρτητα με τους λόγους που με οδήγησαν στην εν λόγω παραίτηση μου, να εκφράσω την πικρία μου για τα όσα υπέστην από τις “άστοχες” ενέργειες μελών του ΔΣ της ΕΛΟΚ, τα οποίοι τώρα με καλούν με καθυστέρηση οκτώ μηνών και βάσει μιας απόφασης της οποίας την νομική ορθότητα εντόνως αμφισβητώ, να αντικαταστήσω παραιτηθέν μέλος του ΔΣ !

Δεν είναι δυνατόν να μην νιώθω πικρία για ενέργειες συμβούλων του ΔΣ που μου στέρησαν παρελθούσα συμμετοχή μου σε αγώνες ενόπλων δυνάμεων με αποτέλεσμα να απολέσω, αδίκως, νομίμων δικαιουμένων ευεργετημάτων διευκόλυνσης από την υπηρεσία μου. Δεν είναι δυνατόν να μην αξιολογήσω αρνητικά το σκηνικό που έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη στους αγώνες στην Πορταριά, όπου διαιτητής- προπονητής της περιοχή μας, ενώ μου συμπεριφέρθηκε με τρόπο απαράδεκτό, παρουσία γονέων και αθλητών, η Γεν. Γραμματέας καθώς και ο ταμίας της ΕΛΟΚ που βρισκότανε στο στάδιο και ενημερώθηκαν για το συμβάν, ουδόλως επελήφθησαν !

Είναι άλλωστε πρόσφατη η πικρή εμπειρία μου όταν με εντολή ΕΛΟΚ, όπως με πληροφόρησαν, διετάχθη η απομάκρυνση μου καθώς και η απομάκρυνση ανηλίκων αθλητών του συλλόγου που είμαι μέλος, από Δημοτικό στάδιο της περιοχής μας κατά την διάρκεια προπονήσεως αθλητών του τοπικού κλιμακίου. Δεν επιθυμώ να αναφερθώ στον διασυρμό που υπέστην στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου αλλά και μετά από την γέννα, με την παρουσία μου στη σχολή προπονητών, καθότι για όλα όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια λειτουργίας της εν λόγω σχολής, διεξάγεται δικαστική έρευνα.

Παρά τις όποιες πικρίες μου όμως πιστεύω ότι ο έστω καθυστερημένος ορισμός μου ως μέλος του ΔΣ της ΕΛΟΚ, τον οποίο για προσωπικούς λόγους δεν αποδέχομαι, ηθικά με δικαιώνει και απαντά στα όσα ψευδή και συκοφαντικά, εις βάρος μου και εις βάρος του συλλόγου του οποίου έχω την τιμή να είμαι μέλος, έχουν ακουστεί στην περιοχή της Μαγνησίας

” Ύστερα από τα ανωτέρω , το ΔΣ της ΕΛΟΚ, αν επιθυμεί την σύννομη λειτουργία του, πρέπει ΑΜΕΣΑ να απαντήσει στα παρακάτω :

Πότε και από ποιους επιτέλους θα καλυφτούν οι δύο θέσεις Συμβούλων που δικαιούται ο εκλογικός συνδυασμός ΚΙΜΕ σύμφωνα με το αθλητικό δίκαιο και τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του 2016 ;

Μέχρι πότε η Ομοσπονδία θα διοικείται παρανόμως από ένα εννεαμελές διοικητικό συμβούλιο αντί ενός ενδεκαμελούς που το καταστατικό της απαιτεί ;

Με ποιες άλλες νομικές αλχημείες και μέχρι πότε η αντιπολίτευση της ΕΛΟΚ θα στερείται την εκπροσώπηση της στην διοίκηση της Ομοσπονδίας ;

 

Φωτογραφία του χρήστη Hellenic Karate News.

Φωτογραφία του χρήστη Hellenic Karate News.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις