«Ο Μεϊγουέδερ θα βγει νοκ άουτ σε δύο γύρους»

Νίκη και μάλιστα με νοκ άουτ μέχρι τον δεύτερο γύρο προέβλεψε πως θα πετύχει απέναντι στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στη μεγάλη τους μονομαχία στο Λας Βέγκας στις 27 Αυγούστου.
«Ο Μεϊγουέδερ θα μείνει αναίσθητος σε δύο γύρους. Ίσως τον αφήσω να βγάλει τον πρώτο γύρο, αλλά στον δεύτερο θα τον έχω βγάλει νοκ άουτ. Δεν ξέρω πόσες φορές έχω σοκάρει τον κόσμο και θα το ξανακάνω.

Δεν θα τελειώσει καλά όλο αυτό για τον Μεϊγουέδερ και για όσους με αμφισβητούν. Δεν μπορεί κανένας να προετοιμαστεί για το πώς θα με αντιμετωπίσει. Ο Μεϊγουέδερ μπορεί να καθίσει να με δει να προπονούμαι, αλλά ό,τι κι αν κάνει δεν μπορεί να είναι έτοιμος για αυτό που τον περιμένει. Κανένας δεν κινείται σαν εμένα, κανένας δεν χτυπά σαν εμένα, κανένας δεν έχει αυτοπεποίθηση σαν και μένα. Βλέπω στα μάτια του, στις κινήσεις του και σε ό,τι κάνει έναν άνδρα που έχει ήδη χάσει. Θα τον σοκάρω, παραείναι μικρός. Ξέρω πως είναι γρήγορος, πως έχει καλά αντανακλαστικά, πως είναι έμπειρος, αλλά δεν με νοιάζει. Αν σε χτυπήσω, θα πέσεις. Κι αυτός θα μείνει αναίσθητος», τόνισε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις