Με τέσσερις αθλητές η ΑΚΑΔΗΜΙΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ Shinkyokushinkai karate Βόλου (Γαζή 115) θα λάβει μέρος με 4 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών -Νέων Γυναικών και U21 που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα με διοργανώτρια την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε.

Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι Μυτιλιός Ανδρέας, Μαγαλιός Αθανάσιος στο KOYMITE Eφήβων, η Αναστασία Δημητρίου στο Κουμιτε Νεανίδων και ο Σιούρας Βίκτωρας στο ΚΟΥΜΙΤΕ Νέων Ανδρών.

Οι αθλητές προπονήθηκαν τους καλοκαιρινούς μήνες αδιάκοπα υπό την επίβλεψη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Κοσμίδου Βίκυ αλλά και με κοινές προπονήσεις με τους αθλητές του Συλλόγου Αγριάς ο ΜΑΧΗΤΗΣ με προπονητή τον Πρωταθλητή Γιάννη Κρίσιλα οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο εν λόγω Πρωτάθλημα.

Ευελπιστούν σε μια πολύ καλή εμφάνιση αλλά και σε μια διάκριση καθώς οι πρώτες θέσεις του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μοριοδοτούνται και θα τους δώσουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα μόρια στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ο σύλλογος Ακαδημία (Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία) είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε με άυξοντα αριθμό 011 και διαθέτει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση στο άθλημα του Καράτε, απαραίτητη προυπόθεση για να είναι έγκυρες οι μοριοδοτήσεις.Τους αθλητές θα συνοδέυσουν ο Διευθύνων Προπονητής Κοσμίδης Γεώργιος,με την πρωταθλήτρια Κοσμίδου Βίκυ.

Δελτίο Τύπου ΑΚΑΔΗΜΙΑ Shinkyokushinkai karate Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις