Μεγάλο γεγονός για τους φίλους των μαχητικών αθλημάτων το Παγκόσμιο MMA

Σ’ ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός θα είναι στραμένα τα βλέματα εκατομμύρια θεατών και φίλων του χώρου των μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA) οπού θα φιλοξενήσει η πρωτεύουσα Αστάνα του Καζακστάν στις 6-7 Οκτωβρίου, το επίσημο παγκόσμιο πρωτάθλημα εθνικών ομάδων ΜΜΑ ανδρών με την συμμετοχή και της εθνικής μας ομάδας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜΜΑ (πρώην ΕΟΠΥΜΥ) στις κατηγορίες εώς: 61, 70, 78, 84, 93, +93.

51 εθνικές ομοσπονδίες μέλη της παγκόσμιας ομοσπονδίας World MMA Association θα αναμετρηθούν μεταξύ των πρωταθλητών τους σε κάθε κατηγορία ξεχωριστά, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό υπερθέαμα αθλητικών ικανοτήτων που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Oι εκδηλώσεις που θα αρχίσουν μέρες ποιο μπροστά με διάφορα χάπενικ και αναμένεται μεγάλος αριθμός αφίξεων από όλα τα μέρη του πλανήτη, ενώ θα υπάρχουν ζωντανές μεταδώσεις των αγώνων απ’ το εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι TV Kazakhstan και τα ξένα International sport και το Euronews Channel.

Προσκεκλημένοι σχολιαστές θα είναι μεγάλα ονόματα του αθλητισμού όπως ο Ρώσος Fedor Emelianenko πρωταθλητής Ρωσίας και 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο ΜΜΑ, ο Καζακστανός Serik Sapien παγκόσμιος πρωταθλητής 2005 2007 και χρυσός ολυμπιονίκης 2012 στην πυγμαχία,ο επίσης Καζακστανός Daniyar Yeleusinov πρωταθλητής Ασίας 2010,παγκόσμιος πρωταθλητής το 2013 και χρυσός Ολυμπιονίκης το 2016 στην πυγμαχία και ο Ρώσος Abdulmanar Nurmagomedov πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο Σάμπο και τωρινός ομοσπονδιακός προπονητής Ρωσίας.

Παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις στο χώρο είναι η Βραζιλία, Ρωσία, Καζακστάν,Αγγλία και Ιαπωνία.

Να αναφέρουμε ότι όποιος στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής σε κάθε κατηγορία θα παραλάβει ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο και θα του γίνει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομοσπονδία Μ1 Global.

Τέλος για την ιστορία σε τοπικό επίπεδο ο πρώτος βολιώτης αθλητής που είχε συμμετάσχει σε πανελλήνιο πρωτάθλημα mma της πανελλήνιας ομοσπονδίας ήταν ο Κεχαγιάς Ανδρέας χωρίς όμως να καταφέρει να διακριθεί..

Δελτίο Τύπου Α.Σ. ”Μέγας Αλεξανδρος” Βόλου                                                                                                                                                                                                 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις