Σε διεθνές τουρνουά στην Κροατία το Shinkyokushinkai καράτε

Μετά από μια δυναμική και αξιόλογη εμφάνιση στην Τυφλίδα της Γεωργίας η Εθνική Ομάδα του Ελληνικού Shinkyokushinkai δεν χαλάρωσε αλλά συνέχισε τις προπονήσεις για να δώσει ένα δυναμικό παρών σε μια από τις κορυφαίες διεθνές διοργανώσεις Shinkyokushinkai Full Contact -Knock Down την 14η Οκτωβρίου στο 22ο Memorial Branka  Bosnjaka  στο Samobor της Κροατίας.

Την Ελληνική αποστολή της οποίας ηγείται ο Aρχηγός εκπρόσωπος του Στυλ στην Ελλάδα Shihan  Γιώργος Κοσμίδης συμμετέχουν ο  Sensei Δαλαμάγκας Γεώργιος, οι πρωταθλητές Βησσαρίων Κράλλης,από την Ακαδημία Shinkyokuyshinkai Βόλου, ο Νταμοτσίδης Βλαδίμηρος από το Πολύκαστρο  και η πρωταθλήτρια Μαρία Γεωργαλή επίσης από την ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου.

Την  ελληνική ομάδα θα συνοδεύσουν και θα προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους οι Διεθνείς κριτές Τζήρας Αθανάσιος και Δεληγιάννης Νικόλαοw(της Ακαδημίας), ενώ την τεχνική υποστήριξη θα αναλάβει ο Branch Chief Βορείου Ελλαδος Shihan  Μελικιάδης Οτάριο με προπονητή  τον Sensei  Κεσίδη Βιατσεσλάβ. Η Ελληνική Αποστολή αναχωρεί οδικώς για την Κροατία την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, με την  ελπίδα να κάνει μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να φέρει σημαντικές διακρίσεις.

Δελτίο Τύπου Α.Σ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ SHINKYOKUSHINKAI KAΡΑΤΕ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις