Δυναμική εμφάνιση της Ακαδημία Shinkyokushinkai σε Διεθνές Κύπελλο

Η Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου πάντα στην πρώτη γραμμή και παρούσα σε κάθε επίσημη διοργάνωση, έκανε μια αξιόλογη και δυναμική εμφάνιση στο πρόσφατο Διεθνές Κύπελλο BODY CONTACT-ΑIKO CUP, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν.Ηρακλείου στην Αθήνα υπό την αιγίδα της ΠΟΚ(Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κick Boxing).

Με δυο αθλητές, ο παλαιότερος σύλλογος πολεμικών τεχνών στην Κεντρική Ελλάδα, ατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια-κύπελλα με τους Τζάλλα Μιχάλη στα ΚΑΤΑ ανδρών και Νίκο Φωτίου στο ΚΟΥΜΙΤΕ. Και οι δυο αθλητές με εμπειρία και αρκετές συμμετοχές σε πανευρωπαικά πρωταθλήματα του Shinkyokushinkai έκαναν μια άριστη εμφανιση, με ενα υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο. Κόουτς των δύο αθλητών ο Sempai της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Παιτήρης Παναγιώτης, παλαιός πρωταθλητής.

Εκτός των αθλητών όμως η Ακαδημία, συνέδραμε στην διαιτησία με 3 τρεις άξιους και έμπειρους Διαιτητές-Κριτες τους Sempai Δεληγιάννη Νικόλαο, Χονδρό Χάρη και Ποζαπαλίδη Ηρακλή-Μέλη του Σώματος Διαιτητών της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushinkai.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δάσκαλος και διεθνής διαιτητής του Shinkyokushinkai Γιώργος Κοσμίδης,ανέλαβε ως επικεφαλής διαιτητών-ΜΑΙΝ REFEREE στο Διεθνές Κύπελλο ΑΙΚΟ CUP και απέσπασε τα συγχαρητήρια τόσο του διοργανωτή Sensei Μπίλα Νικολάου, όσο και του Προέδρου της παγκόσμιας Οργάνωσης ΑΙΚΟ Ashihara, Shihan DaveJorkens, για την αμερόληπτη και δίκαιη διαιτησία όλων των διαιτητών που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στους αγώνες.

Δελτίο Τύπου Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις