Με 45 συμμετοχές η Ακαδημία στο Κύπελλο Καράτε στην Πορταριά

Στο τελευταίο πρωτάθλημα για το 2017 θα συμμετάσχουν οι  αθλητές της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου(Γαζή 115), στο Κύπελλο Καράτε της Κεντρικής Ελλάδας όλων των κατηγοριών, που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστηρίο Πορταριάς-Μακρυνίτσας.

 

Με 29 αθλητές και αθλήτριες θα λάβει μέρος η Ακαδημία στο εν λόγω πρωτάθλημα, οι οποίοι θα αγωνιστούν στα ΚΑΤΑ και στο ΚΟΥΜΙΤΕ (ελέυθερος Αγώνας) και οι συμμετοχές τις ανέρχονται στις 45.

 

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος είναι οι

Σιούρας Βίκτωρας

Τζάλλας Μιχάλης

Μυτιλιός Ανδρέας

Μυτιλός Κωνσταντίνος

Μαγαλιός Αθανάσιος

Παπαδόπουλος Δημήτριος

Παπαδόπουλος Ευάγγελος

Στύλος Αστέριος

Μπουντούκος Θεόδωρος

Πελεκάνος Κων-νος

Χατζηγεωργίου Ιωάννης

Βουρλής Ιωάννης

Τζατζάκης Κων-νος

Κουφαλέξης Γεώργιος

Ντάβρας Δημήτριος

Πρασσάς Απόστολος

Τσιάνος Γεώργιος

Θώμος Αντώνιος

Σκριμπώνης Ευστάθιος

Και οι αθλήτριες

Δημητρίου Αναστασία

Καρακασιλιώτη Κατερίνα

Μαλινδρέτου Βάσια

Μαλινδρέτου Ιωάννα

Κουφογιώργου Αναστασία

Βερούση Αργυρώ

Μιχαηλίδη Ελπίδα

Βαρελοπούλου Ραφαέλλα

Κουμπαράκη Ζωή

Αγρέβη Μάργια

 

Την όλη προετοιμασία ανέλαβε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κοσμίδου Βίκυ,η οποία όλα αυτά τα χρόνια μεταφέρει τις πολύτιμες εμπειρίες της από τα 18 χρόνια ως μέλος στην εθνική ομάδα Γυναικών της ΕΛΟΚ, με αμέτρητες συμμετοχές σε Διεθνή πρωταθλήματα, πάντα υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου Γιώργου Κοσμίδη.

 

Η ακαδημία είναι από τους μοναδικούς συλλόγους μαζί με τον σύλλογο Αγριάς “ο Μαχητής”  που βοηθάει τους αθλητές τους να  βελτιώσουν το αγωνιστικό τους επίπεδο και την τεχνική τους κατάρτιση συμμετέχοντας σε αγώνες πανελλήνιου αλλά και διεθνή επιπέδου, σε διάφορα σεμινάρια καταξιωμένων προπονητών στο είδος τους, και αυτό το αποδεικνύουν οι μεγάλες τους επιτυχίες. Παράλληλα πραγματοποιούν κοινές προπονήσεις με τον Σύλλογο Αγριάς και προπονητή Γιάννη Κρίσιλα για την ανάπτυξη του Ολυμπιακού Καράτε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις