Δύο χρυσά μετάλλια ο Ανδρέας Κεχαγιάς

Με δύο ακόμα χρυσά μετάλλια ”κλείνει” την φετινή χρονιά ο βολιώτης αθλητής Κεχαγιάς Ανδρέας στην κατηγορία εώς 80 κιλά ανδρών στα αγωνίσματα technikal striking Κικ Μπόξινγκ πλήρης επαφής LOW και K1.

Ο Κεχαγιάς συμμετείχε στο διασυλλογικό κύπελλο (”Ζεύς”) που διεξήχθη στους Αμπελόκηπους- Μενεμένης θεσ/κης από τον Α.Π.Σ. Ζεύς και την Ελληνική οργάνωση Ε.Ο.Τ.S. Στο αγώνισμα t.s. LOW ο Κεχαγιάς πέρασε μπάι τον αγώνα τον προημιτελικών και στην συνέχεια στον ημιτελικό και τελικό έκανε ισάριθμες νίκες κατακτώντας την πρώτη θέση.

Στο αγώνισμα t.s.Κ1 αγωνίστηκε απευθείας στον τελικό κατακτώντας την πρωτιά από τον δεύτερο γύρο μετά από διακοπή του αγώνα λόγω σοβαρού τραυματισμό του αντιπάλου σε μια δυνατή σύγκρουση με τα γόνατα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κεχαγιάς κατακτάει το δέκατο μετάλλιο για φέτος (9χρυσά 1χάλκινο)με αποκορύφωμα το χρυσό στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα στην Ρουμανία.

Επόμενοι αγώνες για τον Κεχαγιά θα είναι το ανοιχτό τουρνουά στα αγωνίσματα t.s. low και t.s.Κ1 τέλος Ιανουαρίου που έχει αποφασιστεί να γίνει στο Βόλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις