«Ολοι κάνουν λάθη, εγώ όμως νομίζω δεν έκανα πολλά»

Ο Μίκαελ Σίμπε στάθηκε στα δύο γκολ δώρο της Εθνικής μας ομάδας στην Κροατία, ενώ σε ερώτηση για το αν έκανε και ο ίδιος λάθη, είπε αμήχανα «όχι πολλά»…
Το αρχικό σχόλιο του Γερμανού ομοσπονδιακού στη συνέντευξη Τύπου:

«Οι Κροάτες σκόραραν τέσσερα γκολ με λίγη βοήθεια και από τη δική μου ομάδα. Ειδικά στο πρώτο και στο τέταρτο. Ομως μας άσκησαν μεγάλη πίεση, ειδικά στο πρώτο μέρος. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί ώστε να ανταποκριθούμε στο στιλ της Κροατίας στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε ακόμη ένα τέρμα, ωστόσο στο τέλος νομίζω ότι το 4-1 είναι απόλυτα δίκαιο για την Κροατία»
Σε ερώτηση αν έχουν τελειώσει όλα: «Η Κροατία είναι σε πολύ καλή θέση, είναι δύσκολο για εμάς να σηκωθούμε. Εχουμε όμως ένα ματς ακόμη. Αν είχαμε λίγο τύχη θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στο τελευταίο λεπτό και το 4-2 θα ήταν πολύ καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς. Πρώτα από όλα όμως πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί την Κυριακή και να παίξουμε καλύτερα»
Σε ερώτηση αν είναι αυτή η πραγματική εικόνα της Ελλάδας: «Φυσικά όχι. Οταν όμως βοηθάς τον αντίπαλο να σκοράρει το πρώτο και το τέταρτο γκολ, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ελπίζω να παρουσιάσουμε μία καλύτερη ομάδα την Κυριακή».
Σε ερώτηση αν έχει κάνει και αυτός κάποιο λάθος: «Είμαστε ομάδα, όλοι κάνουν λάθη, τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Δεν νομίζω ότι έκανα πολλά λάθη απόψε, όμως όλοι κάνουμε λάθη»…
Σε ερώτηση για το αν θα υποστηρίξει ο κόσμος την Εθνική στη ρεβάνς: «Σίγουρα περιμένουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Ολοι ξέρουν πού βρισκόμασταν πριν δύο χρόνια, επομένως είμαστε σίγουροι ότι θα μας υποστηρίξουν».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις