Στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ. η Δάφνη (30 photos)

Η Δάφνη πήρε έναν βαθμό σήμερα στο γήπεδο της Νεάπολης καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Ακρόπολη και οι ”πράσινοι ” με αυτόν το βαθμό επανήλθαν στην Α΄ Ε.Π.Σ.Θ. μετά από ένα χρόνο απουσίας.

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο που έληξε ισόπαλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ευνοϊκά για τους φιλοξενούμενους αφού στο 3ο κιόλας λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παρίση ο Τ. Τσούτσας με γυριστό ψαλίδι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ευαγγελός έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού σούταρε από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μιχέα. Στο 33ο λεπτό ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή της Ακρόπολης με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Ενώ σουτ του Χιώτη στο 38΄ απέκρουσε ο Μιχέας.
Η Δάφνη συνέχισε την πίεση και στο 41΄ πέτυχε το πρώτο της γκολ. Ο Τσένα εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Παπαδόπουλος με πλασέ έκανε το 1-1 διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου.

Νεύρα και δύο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 61΄ο κ. Κούστας έδωσε πέναλτι στην Ακρόπολη και κόκκινη στον Λούκα, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παρίσης.
Και η απάντηση ήρθε στο 78΄. Ο Παπαδόπουλος ανετράπη από αμυντικό και ο Κούστας έδωσε την εσχάτη των ποινών.
Ο Αβλουγιάρης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και με δυνατό σουτ, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μιχέα κάνοντας το τελικό 2-2.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Παλάντζα στο 85΄ αφού βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Δάφνης.
Ο κ. Κούστας σφύριξε και οι πράσινοι των Αγίων Αναργύρων ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς οι οποίοι συνεχίστηκαν στα αποδυτήρια με τον προπονητή κ. Στ. Σταμπουλή τον πρόεδρο κ. Αθ. Αγγελόπουλο και τους παίκτες να ανοίγουν τη μία σαμπάνια μετά την άλλη φωνάζοντας “Δάφνη Ολέ” και “Είναι τρελός ο πρόεδρος”.
ΔΑΦΝΗ(Σταμπουλής): Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Φιλοσόγλου, Αβλουγιάρης, Λούκας, Παπαδόπουλος, Τσένα(89΄Βλιώρας Αγγ.), Γιούργας, Τσομπανόπουλος(63΄Καρακάνας), Ευαγγελός(30΄Μαγγιώρος), Δεμίρης
ΑΚΡΟΠΟΛΗ(Τάχος): Μιχέας, Αξιώτης, Παπάς, Φώτου Φ., Τσούτας Τ. , Φώτου Δ., Παρίσης, Πασσιάς, Μπέκος(80΄Παλάντζας), Κολυμήτρας, Τσούτσας Μ.

Ρεπορτάζ-Φωτορεπορτάζ: Κων/νος Αγγελόπουλος

Δείτε το φωτορεπορτάζ των πανηγυρισμών όπως το κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του goalpost.gr:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις