Η κάμερα κατέγραψε τον κλέφτη στο νοσοκομείο Βόλου

Ένα πολύτιμο στοιχείο έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου που ερευνούν την κλοπή ιατρικών μηχανημάτων από το «Αχιλλοπούλειο» Γενικό νοσοκομείο, καθώς μια από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος φέρεται να έχει καταγράψει τον εισβολέα στο Γαστρεντερολογικό εργαστήριο.

Ο δράστης δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του για να μην κινήσει υποψίες κι έτσι το πρόσωπό του φαίνεται καθαρά. Εκτός αυτού, υπάρχει σαφής περιγραφή του από έναν ακτινολόγο που μπήκε τυχαία στο εργαστήριο την στιγμή που εκείνος έκλεβε το ιατρικό υλικό και αναγκάστηκε να το σκάσει σπάζοντας ένα παράθυρο και πηδώντας από αυτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διαφυγή του άφησε δύο σάκους στους οποίους σκόπευε να φορτώσει και άλλα μηχανήματα αξίας, τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
Η εικόνα του δράστη από την κάμερα ασφαλείας έχει σταλεί και στην Αθήνα και οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν μελετώντας καρέ- καρέ τα βίντεο του κλειστού κυκλώματος από το νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», αν το ίδιο πρόσωπο εμφανίζεται στα πλάνα που κατέγραψαν στις 15 Μαΐου οι κάμερες του ιδρύματος. Το κύκλωμα ασφαλείας δεν κάλυπτε το Γαστρεντερολογικό εργαστήριο όπου είχε γίνει η κλοπή, όμως υπάρχουν ώρες βίντεο από κόσμο που έμπαινε ή έβγαινε στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις