Την Τρίτη στο Βόλο η κηδεία του Θανάση Καλογιάννη

Την Τρίτη και ώρα 1 το μεσημέρι θα τελεσθεί στο Βόλο, στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, η εξόδιος ακολουθία του 52χρονου πρώην αθλητή του στίβου, Βολιώτη Θανάση Καλογιάννη, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς, μετά από πνευμονικό οίδημα, το βράδυ της Κυριακής.

Η σορός του θα βρίσκεται στον ιερό ναό στις 12 το μεσημέρι. Η είδηση του θανάτου του Θανάση Καλογιάννη σκόρπισε θλίψη σε όσους τον γνώριζαν, ενώ παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου» στον Βόλο.
Στο μεταξύ, ο ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Θανάση Καλογιάννη: «Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου , εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρωταθλητή Θανάση Καλογιάννη.
Συγκλονισμένος ο κόσμος του αθλητισμού και ιδιαίτερα του στίβου από το άγγελμα θανάτου του σπουδαίου πρωταθλητή των 400μ με εμπόδια, με καταγωγή από τον Βόλο που μεσουρανούσε και μας χάριζε ανεπανάληπτες στιγμές στη δεκαετία του ’80».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις