Τατουάζ για φιλανθρωπικό σκοπό

Σε μία πρωτότυπη κίνηση προχωρά ο ιδιοκτήτης του studio piercing και tatoo “Gun Tatoo“, Αναστάσης Χόιμπος, ο οποίος την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ, θα “χτυπήσει” τατουάζ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη συγκεκριμένη ενέργεια θα μαζευτούν σ’ έναν κουμπαρά και θα δωθεί σε φιλανθρωπικό Ίδρυμα της πόλης του Βόλου.

Τα σχέδια θα είναι συγκεκριμένα και γραμμικά ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι που θα θελήσουν να συμβάλλουν σ’ αυτή την προσπάθεια. Το ελάχιστο κόστος για κάθε τατουάζ είναι 20€.

To event έχει προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον, με τον Αναστάση Χόιμπο να γράφει σχετικά:

“Επειδή πραγματικά είδα πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο, θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα σχέδια είναι συγκεκριμένα καθώς είναι για συγκεκριμένο σκοπό. Ο κόσμος μπορεί να έρθει στο στούντιο χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού από τις 12 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 11 το βράδυ. Υπάρχουν 10 σχέδια (φωτογραφία*) τα οποία μπορούν να γίνουν σε όποιο σημείο του σώματος θέλετε. Θεωρώ ότι το να κάνεις ένα μικρό, συμβολικό τατουάζ είναι πιο όμορφο από το να κάνεις ένα τατουάζ με τον αγαπημένο σου ήρωα. Η προσωπική μου εμπειρία στα 18 χρόνια σ’ αυτή την τέχνη, μου λέει ότι σημασία έχει ο λόγος που δέχεσαι τη στίξη στο σώμα σου και σε δεύτερη φάση έρχεται το καλοπιστικό κομμάτι. Όσοι λοιπόν θέλετε να συνεισφέρετε σ’ αυτή την ιδέα, σας περιμένουμε την Τετάρτη στο GUN TATOO (Ερμού 243, 2421400950)”

choibos

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις