Νεκροί οι επιβαίνοντες του μονοκινητήριου στη Λάρισα (photo & video)

Στην περιοχή Δένδρα λίγο έξω από την Λάρισα, εντοπίστηκαν γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο και χάθηκε από το ραντάρ και αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης.

Ένας γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας είναι ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων στο μικρό μονοκινητήριο αεροπλάνο τύπου TL 20, το οποίο απογειώθηκε στις 8 χθες το βράδυ από το αεροδρόμιο της Αερολέσχης Λάρισας στην Τερψιθέα και κατέπεσε σε αγροτική περιοχή στα Δένδρα Τυρνάβου, όπου εντοπίστηκε στις 2 σήμερα τα ξημερώματα.

Φωτογραφία του Balanths Kapitsas.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr πρόκειται για τον Διονύση Τσεκούρα (φωτογραφία κάτω) αντιπρόσωπο του καφέ Illy στη Λάρισα, παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών, κάτοικο Νέας Πολιτείας, ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό επιχειρηματία στην περιοχή της Θεσσαλίας. Διατηρούσε την εταιρεία διανομής προϊόντων illy, Coffedeal, με καταστήματα σε Λάρισα, Τρίκαλα, και Κατερίνη.

Στο ίδιο αεροσκάφος, το οποίο υπολογίζεται ότι κατέπεσε γύρω στις 9 παρά 20 χθες βράδυ, επέβαινε σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας που ήταν και ο κυβερνήτης. Πρόκειται για αξιωματικό που παλιότερα υπηρέτησε στην 348 Μοίρα της Λάρισας και τα τελευταία χρόνια ήταν εκπαιδευτής πιλότων στην Καλαμάτα.
Τα αίτια της πτώσης δεν έγιναν γνωστά.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις