«Έπεσε» ξύλο στο Παμπελοποννησιακό

Θύμα δολοφονικής επίθεσης καταγγέλλει πως έπεσε στο Παμπελοποννησιακό ο Διαμάντης Νικόλαος, δημότης Πατρέων και μέλος του ΣΔΥΠάτρας.ε αναφορά του προς τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και στον σύμβουλο επί Αθλητικών και Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Παμπελοποννησιακού Σταδίου , Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πατρέων Παναγιώτη Πετροπούλου.

Η επιστολή προς τον Δήμαρχο αναφέρονται τα εξής:

“Ονομάζομαι Διαμάντης Νίκος του Γιώργου και της Ειρήνης, είμαι δημότης Πατρέων και – μεταξύ άλλων – είμαι μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πάτρας.

Απευθύνομαι σε εσάς διότι, χθες το απόγευμα δέχθηκα απρόκλητη δολοφονική επίθεση εντός του χώρου του Βοηθητικού Σταδίου του Παμπελοποννησιακού Συγκροτήματος, από συγκεκριμένη ομάδα 7-8 ατόμων, που ανήκει σε αθλητικό Σωματείο και έχει λάβει άδεια από τα αρμόδια όργανα του Δήμου, ώστε να χρησιμοποιεί το βοηθητικό γήπεδο.

Αναλογιζόμενος ότι δεν γνωρίζατε τις πραγματικές τους προθέσεις, δηλαδή να προκαλούν αθλούμενους με την ακραία συμπεριφορά τους, να μην σέβονται την συνύπαρξη με αθλούμενους άλλων αθλημάτων, και εν τέλει να προκαλέσουν σοβαρές σωματικές βλάβες σε εμένα τον ίδιο και σε όσους προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, σας αναφέρω το γεγονός ζητώντας:

Να καταδικάσει επισήμως και δημοσίως, άμεσα ο Δήμος το γεγονός του ξυλοδαρμού με απειλή της ίδιας μου της ζωής,
να προστατέψει από παρόμοια γεγονότα στο άμεσο μέλλον η Διοίκηση του Σταδίου, τόσο εμένα όσο και ολόκληρη τη δρομική κοινότητα,
να εξετάσει εκ νέου τα κριτήρια με τα οποία επιτράπηκε η είσοδος και χρήση του χώρου για προπόνηση αθλήματος μάχης σε χώρο που αθλούνται ανέμελα μικρά παιδιά και φιλήσυχοι πολίτες,
να ενεργήσει αυτεπάγγελτα εναντίον των επιτιθέμενων – εφόσον το νομικό πλαίσιο το επιτρέπει – καθώς προσέβαλαν ουσιαστικά τους φορείς που τους επέτρεψαν τη χρήση του χώρου για άλλο σκοπό (της φυσικής τους κατάστασης και όχι της μάχης και της επίθεσης).

Από την πλευρά μου έχω ήδη καταθέσει μήνυση κατά του φερόμενου ως προπονητή της ομάδας πυγμαχίας του Π……., Χ. Κ., έχω λάβει ιατροδικαστική παραγγελία για άμεση εξέτασή μου από την Αστυνομία, και έχω ενημερώσει την Αστυνομία για την τηλεφωνική απειλή κατά της οικογενείας μου την οποία δέχθηκα εξαίφνης σήμερα το πρωί.

Τέλος, αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, απευθύνω έκκληση να δοθεί η απαιτούμενη προσοχή και δημοσιότητα στο γεγονός, διότι το ανωτέρω αναφερόμενο άτομο «προπονεί» νέα παιδία όχι για αθλητές αλλά για δολοφόνους, οι οικογένειες των οποίων πιθανότατα να νιώθουν περηφάνια που τα παιδιά τους ακολουθούν το δρόμο του αθλητισμού, μη γνωρίζοντας την πραγματικότητα!

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Διαμάντης Νίκος

Κοινοποίηση: Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πάτρας, ΣΜΑΧ Φειδιππίδης, ΜΜΕ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις