Ο ΠΣΑΤ βράβευσε την Ελένη Παπαθανασίου

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, πραγματοποιήθηκε η ετήσια 19η τελετή απονομής των Αθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.

Παρόντες ήταν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, η πρώην Υπουργός Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Δημήτρης Κουμπιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, Δημήτρης Χορταργιάς, ο Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Στράτος, οι Πρόεδροι Επί Τιμη του ΠΣΑΤ, Πέτρος Λινάρδος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Παύλος Γερακάρης, η Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη και Βούλα Ζυγούρη αντίστοιχα, οι αντιπρόεδροι της ΕΣΗΕΑ και μέλη του Συνδέσμου Μάκης Διόγος και Άρια Αγάτσα, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Νίκος Καρούτζος, ο Αντιπρόεδρος Επί Τιμή του ΠΣΑΤ, Κώστας Μυλωνάς, ο υπεύθυνος Χορηγιών της Stoiximan.gr, Κώστας Γαλανόπουλος και ο Πρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρίας Farantouris Financial Advisors, Δημήτρης Φαραντούρης.
Την εκδήλωση «άνοιξε» ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο οποίος στο σύντομο καλωσόρισμά του εξήρε τον ρόλο των αθλητικών συντακτών, που την εποχή αυτή δέχονται ποικίλες επιθέσεις και τόνισε ότι μόνο ενωμένοι και διατηρώντας το επίπεδό μας υψηλό, θα έχουμε μέλλον.
Αμέσως μετά τιμήθηκε η μνήμη των δημοσιογράφων που έφυγαν από κοντά μας τη χρονιά που πέρασε. Πρόκειται για τους Κώστα Αριδάκη, Θεόδωρο Νικολαϊδη, Χάρη Παπαγεωργίου, Λάζαρο Πατσουράκο και Νίκο Σωτηρίου.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις, όπου μεταξύ άλλων βραβεύτηκε και η Βολιώτισσα δημοσιογράφος Ελένη Παπαθανασίου, μέλος του Συνδέσμου και της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας για την έκδοση «Βόλος η πόλη μου» και για την προσφορά της στη δημοσιογραφία.
Η Ελένη Παπαθανασίου ευχαρίστησε τον ΠΣΑΤ για την τιμή που της έγινε, τονίζοντας: «Η τιμή αυτή που μου γίνεται αντανακλά στους Βολιώτες και γενικά σε όλους τους αθλητικούς συντάκτες της Θεσσαλίας, οι οποίοι καθημερινά δίνουν «μάχη» κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ο ΠΣΑΤ τιμά την Περιφέρεια και θέλουμε να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους αθλητικούς συντάκτες της Περιφέρειας, όπως άλλωστε ήταν και στο παρελθόν». Αναφέρθηκε επίσης στην παρουσία στην εκδήλωση του Προέδρου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, Δημήτρη Χορταργιά, αλλά και του πρόεδρου του Επικουρικού Ταμείου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε Σωτήρη Κέλλα, που αποδεικνύει έμπρακτα, πως η περιφέρεια στηρίζει το έργο του ΠΣΑΤ.

23471936_1102897596513632_5110235423035651513_n.jpg

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις