«Έσβησε» στα 29 του ο ποδοσφαιριστής Σπύρος Αβράμης

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του «ΑΠΣ Πάτραι», Σπύρος Αβράμης, έχασε τη μάχη που έδινε για τη ζωή εδώ και τρεις εβδομάδες, νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η περιπέτεια της υγείας του, που είχε τραγική κατάληξη, ξεκίνησε όταν ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Πάτραι, ανέβασε πυρετό, και καθώς αυτός δεν υποχωρούσε κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΓΝΠ. 

Εισήχθη στη ΜΕΘ και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση, μέχρι και σήμερα το πρωί, οπότε και δυστυχώς απεβίωσε.

Θρήνος στην Πάτρα

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένειά του, οι συμπαίκτες στο «Πάτραι», αλλά και όλοι οι πρώην συμπαίκτες του και παράγοντες στα ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής που είχε αγωνιστεί.

Το μήνυμα του αδελφού του

Όσο ο Σπύρος Αβράμης έδινε τη μεγάλη μάχη, ο αδελφός του συγκλόνιζε μεσπαρακτικά μηνύματα στο Facebook.

«Παιχταρά μου όμορφε, πάντα σε θαύμαζα γιατί έχεις τόσο ταλέντο και τόσο πείσμα που όποιον αγώνα γούσταρες τον έπαιρνες για πάρτη σου. Μόνος σου. Τώρα καλείσαι να δώσεις τον πιο μεγάλο σου αγώνα, εδώ στο Ρίο, στην ΜΕΘ, και είμαστε όλοι απέξω και σε χειροκροτάμε γιατί κάνεις καλό παιχνίδι. Οι γιατροί μας λένε πως είσαι Τεράστιος Παίχτης! Δωστα όλα παιχταρά μου, είναι δικός σου ο αγώνας! Και φέρε ακόμα ένα μετάλλιο σπίτι, που μας έχεις φέρει τόσα. Γιατί είσαι γεννημένος Νικητής. Πρωταθλητής! Όλες οι προσευχές μας μαζί σου Αδερφέ μου. Πάρε αυτόν τον αγώνα και γέμισε μας χαρά! Σ’αγαπαω Αδερφε μου» είχε γράφει ο αδελφός του ποδοσφαιριστή στο προφίλ του.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε…

newsit.gr 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις