«Ο δράστης είχε σκοτώσει και τον άλλο μου γιο»

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει το συγκλονιστικό βίντεο απ’ την Αργεντινή, στο οποίο βλέπουμε οπαδούς της Μπελγράνο να ρίχνουν έναν άντρα απ’ την κερκίδα. Τώρα, και με τον άτυχο οπαδό να είναι σύμφωνα με τους γιατρούς εγκεφαλικά νεκρός, μια νέα εξήγηση έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.

Προέρχεται απ’ τον πατέρα του θύματος, ο οποίος αναφέρει πως ο δράστης είχε προηγούμενα με τον γιο του, Εμάνουελ, μιας και πριν από μια πενταετία είχε σκοτώσει ΚΑΙ τον αδερφό του!

«Σκότωσε το ένα παιδί μου και τώρα θέλει να σκοτώσει και το άλλο» δήλωσε ο τραγικός πατέρας, ο οποίος εξήγησε πως «ο γιος μου πήγαινε γήπεδο και δεν ενοχλούσε κανέναν. Συνάντησε εκεί αυτόν που είχε σκοτώσει τον αδερφό του. Αυτός λέγεται Όσκαρ Γκόμες και δημιούργησε το πρόβλημα, λέγοντας σε όλους πως είναι οπαδός της Ταγέρες».

Την συγκεκριμένη εξήγηση υποστήριξε και φίλος του Εμάνουελ, τονίζοντας πως «είμαστε οπαδοί της Μπελγκράνο και πως πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο. Είχε εξαρχής πρόβλημα με αυτόν το τύπο και στο ημίχρονο του είπε να φύγει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις