Φωτορεπορτάζ από τη νίκη των κορασίδων του B.C. Volos επί του Ολυμπιακού Β. (photos)

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στη Μαγνησία στο πρωτάθλημα μπάσκετ κορασίδων κατέκτησε το B.C. Volos. Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος τα κορίτσια του Γιάννη Καρακατσούνη νίκησαν με 67-50 τον Ολυμπιακό Βόλου στο…

…κλειστό της Ν. Ιωνίας, σημειώνοντας την ένατη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, σφραγίζοντας και μαθηματικά τον τίτλο. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα. Αύριο Τρίτη 24/3 στις 17.30 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας το B.C. Volos θα αντιμετωπίσει τη Νίκη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου.
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος το B.C. Volos θα αγωνιστεί στον τελικό του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΚΣΘ με τους Τιτάνες Παλαμά (πέρυσι είχε χάσει το παιχνίδι), με την αναμέτρηση να φιλοξενείται στο κλειστό των Φαρσάλων, πιθανότατα το προσεχές Σάββατο 28 Μαρτίου.
Δεκάλεπτα: 20-11, 36-21, 54-40, 67-50
B.C. VOLOS (Ι. Καρακατσούνης): Πατσαλή, Ζαρμπούνη, Χούτα 8, Κοντομήτρου 6, Πλατανιώτη 2, Ντελή 10, Ράπτη, Διαμαντοπούλου 32, Πλιακογιάννη, Μπαρέκα, Κωστοπούλου 8, Δεμελή.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Παπαθανασίου-Ράμμου): Λιάκου, Αναστασιάδη 4, Στάμου 10, Κανελλοπούλου, Λιόλιου 4, Πανάγου 2, Αρτεμίσιου 7 (1), Ψήφου, Νάνου, Τζανετοπούλου, Πόπιντσιουκ 22 (1).
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του B.C. Volos με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις