Τίμησε προσωπικότητες το πόλο της Νίκης Βόλου (photos)

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21/3, 21.30) το τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου διοργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στην υδατοσφαίριση και φιλοξενήθηκε…

…στον όμορφο χώρο του Filippou Cafe Classique. Κύριος συντονιστής αυτής της γιορτής ήταν ο γενικός αρχηγός του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, κ. Κώστας Σκοτεινιώτης, με οικοδεσπότες τους έφορους, κ. Πέτρο Μπλάνα και Κώστα Τσαρνά.
  Εκτός από τους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομών, αλλά και των παικτών της ανδρικής ομάδας της Νίκης Βόλου, στην εκδήλωση του συλλόγου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Γιάννης Ξάνθης, ο έφορος του τμήματος κολύμβησης της Νίκης, κ. Πέτρος Παρασκευόπουλος, ο έφορος του τμήματος βόλεϊ, κ. Στέλιος Κολόζος, αλλά και ο κ. Νίκος Αδαμάσογλου. Το «παρών» έδωσαν επίσης, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο της Νίκης Βόλου, κ. Δημήτρης Μπλάνας, οι προπονητές από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, κ. Δημήτρης Καραναστάσης και Γιώργος Αδαμάσογλου, αλλά και ο διεθνής διαιτητής πόλο κ. Μίλτος Ελευθεριάδης.
  Σε αυτή τη γιορτή της υδατοσφαίρισης βραβεύτηκαν, ο κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος (τέως βουλευτής, πρώην αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, επίτιμος πρόεδρος του ΟΥΚΒ και παλιός πολίστας του ΝΟΒ), ο επί σειρά ετών παράγοντας και ιδρυτής του ΟΕΑ/ΝΑΒ, κ. Αντώνης Κυριέρης, αλλά και οι παλαίμαχοι άσοι του ΝΟΒΑ, κ. Κώστας Χατζηαποστόλου (αρχηγός του ΝΟΒΑ τη δεκαετία του ΄80, αλλά και παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού) και Φώντας Χάιδος (εκτός από παίκτης του ΝΟΒΑ, ήταν και διεθνής πολίστας με την Εθνική ανδρών από την ηλικία των 15 ετών). Επίσης, βραβεύτηκε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Blue Star FM, κ. Γιώργος Μαστρογιάννης.   Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν λαχνούς, οι οποίοι χάριζαν πλούσια δώρα στους τυχερούς, ενώ τα έσοδά τους, θα διατεθούν για τις ανάγκες του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Η βραδιά κύλησε ευχάριστα, το κλίμα που επικρατούσε ήταν ιδανικό, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που «γιόρτασαν» μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις