Αιτία διαζυγίου οι φωτογραφίες της στο twitter (photos)

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο από την είδηση πως πολιτικός στην Ουκρανία παράτησε τη σύζυγό του, λόγω των αποκαλυπτικών φωτογραφιών που «ανέβασε» στο twitter!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ουκρανία, ο Αλεκσάντρ Πολιτούκα, επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου στην περιοχή Ντεργκάσεφσκι της Ανατολικής Περιφέρειας στο Χάρκοβο, δεν άντεξε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που… μοιράζεται η γυναίκα του Αλίνα με τους… ακολούθους της στο twitter και για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι, ξεκινώντας τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου.

politikosMesa1

Η Αλίνα φαίνεται πως έχει ως… φετίχ τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, καθώς ο προσωπικός της λογαριασμός στο γνωστό Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, είναι… φουλαρισμένος από… πολύ προσωπικές της στιγμές, μετρά ήδη περισσότερους από 4 χιλιάδες ακολούθους και προσπαθεί, σε σχεδόν καθημερινή… βάση να δείχνει τα… πλούσια προσόντα της, όχι μόνο με σέξι πόζες, αλλά και με βιντεάκια.

politikosMesa2

Ωστόσο, φαίνεται πώς η συγκεκριμένη δραστηριότητα δεν ήταν… άρμοζε με το προφίλ που ήθελε να περάσει ο άνδρας της, Αλεκσάντρ και αποφάσισε να την αφήσει στα… κρύα του λουτρού. Άμεσα, η Αλίνα δημοσιοποίησε την… φυγή του συζύγου της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Περνάω δύσκολες ώρες στην ζωή μου. Είμαι μητέρα. Ο άνδρας μου και εγώ έχουμε μαζί έναν γιο. Ήμασταν παντρεμένοι για 10 χρόνια. Ξαφνικά, ο άνδρας μου έφυγε από το σπίτι χωρίς καμία εξήγηση, στο τέλος του προηγούμενου χρόνου. Με άφησε μόνη μου με τον γιό μας, χωρίς να μας βοηθά».

politikosMesa3

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, μετά τις… αποκαλύψεις της ξανθιάς καλλονής, πολλά σχόλια συμπαράστασης έφτασαν από τους… ακολούθους της, ενώ μερικοί προσπάθησαν να την… αποκαταστήσουν, κάνοντας προτάσεις γάμου!

onsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις