“Τελειώνει” ο Μπεν από Ολυμπιακό

Σιγά σιγά μπαίνουν σε μια σειρά τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού ενόψει Ιανουαρίου. Από τα ξημερώματα οι “ερυθρόλευκοι” τόνιζαν προς πάσα κατεύθυνση ότι το θέμα του Κέβιν Μιραλάς όχι απλά ζορίζει, αλλά αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη υπόθεση δεν πρόκειται να έχει συνέχεια.

Κατηγορηματικοί ήταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όσον αφορά και τα σενάρια για τον Βασίλη Τοροσίδη, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του παίκτη στο Λιμάνι τον Γενάρη. Ο διεθνής αμυντικός δεν θα έλεγε “όχι” στην προοπτική να βάλει ξανά τα ερυθρόλευκα, όμως μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έχει κάποια κίνηση στην πλευρά του “Τόρο”.
Από εκεί και πέρα οι εξελίξεις συνεχίζονται από το μεσημέρι της Τρίτης (19/12), καθώς ο Μοχάμεντ Μπεν τέθηκε εκτός ομάδας, όπως ενημέρωναν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Ο 29χρονος κυνηγός έχει πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα για συνεργασία τριών χρόνων, έναντι περίπου 600.000 ευρώ ετησίως και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Βελιγράδι. Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό εκπνέει το καλοκαίρι του 2018.
Κάθετοι είναι οι Πειραιώτες και για τις φήμες που αφορούν τον Θανάση Ανδρούτσο, ξεκαθαρίζοντας πως ο 20χρονος χαφ δεν πρόκειται να το κουνήσει από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Η αλήθεια είναι πως κάμποσες ομάδες της Super League περίμεναν στην γωνία για τον πολυσύνθετο μέσο, που παρακολουθείται και από ιταλικούς συλλόγους, ωστόσο ο παίκτης θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό κανονικά για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις