Κρούση της Πόρτο για Οφόε, απάντησε αρνητικά ο Ολυμπιακός

Κι ενώ στον πορτογαλικό Τύπο γράφτηκε ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα έκανε κίνηση για τον μέσο των «ερυθρόλευκων» φαίνεται πως η Πόρτο ήθελε να προλάβει τις εξελίξεις! Μάλιστα, οι παράγοντες της Πόρτο «μίλησαν» και με συγκεκριμένα νούμερα προς τον Ολυμπιακό!

Η πρόταση των «δράκων» ήταν 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Βέλγου μέσου, όμως η συζήτηση δεν προχώρησε γιατί η απάντηση από τον Ολυμπιακό ήταν αρνητική και μάλιστα χωρίς δεύτερη συζήτηση.
Κι αυτό γιατί η «ερυθρόλευκη»πλευρά έχει αντιληφθεί ότι ο Οφόε αισθάνεται πίεση από το οικογενειακό του περιβάλλον μετά από την ληστεία που έγινε στο σπίτι τους αλλά δεν σκοπεύει να πουλήσει τον παίκτη μ΄αυτά τα χρήματα.
Ουδείς θα πρέπει να ξεχνά ότι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έδωσε ακριβώς αυτό το ποσό στην Λέγκια για να πάρει τον παίκτη, ενώ παράλληλα οι Πολωνοί έχουν και ρήτρα για την περίπτωση μεταπώλησής του.
Η Πόρτο κατάλαβε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να προχωρήσει στην απόκτηση του Οφόε με την πρόταση που έκανε και θα πρέπει να επανέλθει με καλύτερη πρόταση αν θέλει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση με τον Ολυμπιακό.
Η αρνητική απάντηση που έδωσαν οι ερυθρόλευκοι στους «δράκους» ήταν επίσης και μήνυμα προς την πλευρά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που επίσης φέρεται να έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο, τον παίκτη του Ολυμπιακού. Οι δύο πορτογαλικές ομάδες γνωρίζουν πλέον πολύ καλά ότι για να δελεάσουν τους ερυθρόλευκους χρειάζονται πολλά περισσότερα από 2,5 εκατ. ευρώ.

  • Ολυμπιακός Πειραιώς

    Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις